2022.december.10. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hétvégén újra Magyarországra érkezik a ?száguldó cirkusz?

2 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/3882"><img class="image thumbnail" src="/files/images/toyotaf1hung.thumbnail.jpg" border="0" alt="Toyota F1 2006 Hungaroring" title="Toyota F1 2006 Hungaroring" width="100" height="53" /></a></span>Augusztus 3-4-5-én ismét Formula 1-es versenyautóktól lesz hangos a mogyoródi Hungaroring, immár 21. alkalommal. <p>

  toyota f1 2006 hungaroringAugusztus 3-4-5-én ismét Formula 1-es versenyautóktól lesz hangos a mogyoródi Hungaroring, immár 21. alkalommal.

  toyota f1 2006 hungaroringAugusztus 3-4-5-én ismét Formula 1-es versenyautóktól lesz hangos a mogyoródi Hungaroring, immár 21. alkalommal.

Pénteken a szabadedzéseken, szombaton az idõmérõ edzésen, vasárnap pedig a versenyen szurkolhatnak az autósport kedvelõi.

A Magyar Turizmus Zrt. minden évben részt vesz az egyik legnagyobb közönséget vonzó nemzetközi sportesemény népszerûsítésében, illetve a Hungaroringen felállított standjain térképek, kiadványok terjesztésével, valamint Magyarországról szóló turisztikai információkkal ösztönzi a versenyre érkezõ külföldi vendégeket hosszabb tartózkodásra és visszatérésre.

Az MT Zrt. 2006-ban a Formula 1 Magyar Nagydíj alkalmából kérdõíves felmérést végzett a versenyt meglátogató külföldi és belföldi vendégek utazási szokásainak megismerése céljából, amely az alábbi eredményeket hozta: 2006-ban a futamra érkezõ külföldi vendégek jellemzõen 3-5 napot töltöttek Magyarországon. A legnépszerûbb szálláshelyek a három-, négy- és ötcsillagos szállodák voltak. A megkérdezett külföldiek 47%-a tervezte, hogy a 2006-ot követõ három évben a Formula 1 idõszakán kívül is visszatér Magyarországra.

Az idei évben minden eddiginél több lengyel érdeklõdõt várnak a versenyre, Robert Kubica lengyel pilóta egyre sikeresebb szereplésének és Magyarország földrajzi közelségének köszönhetõen. A várakozások megvalósulása érdekében a Zrt. Direkt Mail kampányt folytatott Lengyelországban: 120 utazási irodának juttatott el olyan kupont, amellyel egyszerûbbé válik a jegyrendelés a Magyar Nagydíjra. Az akció sikerét mutatja, hogy a budapesti szállodákban a futam idejére ugrásszerûen megnõtt a lengyel foglalások száma, amely várhatóan hozzájárul a lengyel vendégforgalom további dinamikus növekedéséhez. 2007. elsõ öt hónapjában a Lengyelországból érkezõ vendégek száma 17,3%-kal, a magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött lengyel vendégéjszakák száma 22,9%-kal növekedett az elõzõ év azonos idõszakához képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.