2023.szeptember.26. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

HP Smart Web Printing a webes információk ésszerűbb kezeléséhez

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/1605"><img class="image thumbnail" src="/files/images/hplogo.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.hp.hu" title="www.hp.hu" width="100" height="83" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.hp.hu/">www.hp.hu</a> </strong></span></span>  <p>A HP bemutatta ingyen letölthető HP Smart Web Printing szoftverét, ami  megváltoztatja az internetezési szokásokat és új eszközt ad a felhasználók kezébe a webes információk szerkesztésére, nyomtatására, tárolására és újrahasznosítására. </p><p>

www.hp.huwww.hp.hu  

A HP bemutatta ingyen letölthető HP Smart Web Printing szoftverét, ami  megváltoztatja az internetezési szokásokat és új eszközt ad a felhasználók kezébe a webes információk szerkesztésére, nyomtatására, tárolására és újrahasznosítására.

www.hp.huwww.hp.hu  

A HP bemutatta ingyen letölthető HP Smart Web Printing szoftverét, ami  megváltoztatja az internetezési szokásokat és új eszközt ad a felhasználók kezébe a webes információk szerkesztésére, nyomtatására, tárolására és újrahasznosítására.

A HP minden új nyomtatójának dobozában megtalálható és a cég weboldaláról letölthető, felhasználóbarát szoftverrel könnyű kiválasztani, elkülöníteni és későbbi használatra elmenteni a weboldal kívánt részeit – kivágva a felesleges reklámokat, képeket és szövegeket.

Célzott keresés:

A HP Smart Web Printing felhasználói azonnal eljuthatnak a keresett információhoz. Korábban az információ elmentéséhez vagy ki kellett jelölni az egész oldalt (sokszor nyomát vesztve az eredetileg keresett adatoknak), vagy a szöveget egy másik programba (mondjuk Wordbe) kellett átmásolniuk.

A HP Smart Web Printinggel egyszerű és logikus a webes információ kezelése. A felhasználó a HP Smart Select eszközzel kivághatja a kívánt információt, kijelölheti a weboldal bármely részét, és azonnal kinyomtathatja vagy a „Clip Bookba" mentheti a kijelölést.

A Clip Book könyvjelzőtárként is működik – a kivágásra kétszer rákattintva a felhasználó rögtön az eredeti webhely megfelelő részére ugorhat. Vagy ha kreatívan szeretné hasznosítani a kivágásokat, teljesen új, önállóan szerkeszthető, menthető és nyomtatható dokumentumot is létrehozhat belőlük. A kész dokumentumot az egyszerűség kedvéért akár PDF-formátumban is hozzácsatolhatja a barátainak, kollégáinak küldött e-mailhez.

A HP Smart Web Printing gyakorlati hasznosítása

A HP Smart Web Printing számos területen jól hasznosítható. Néhány példa:

  • Koncert- vagy menetjegy nyomtatásakor a felhasználónak csak a számára releváns visszaigazolást kell kinyomtatnia, kihagyva a rengeteg felesleges információt.
  • A bloggerek más webhelyekről vagy blogokból összegyűjthetik, és a Clip Bookba menthetik a saját blogjukhoz felhasználni kívánt információkat.
  • Az utazók sok webhelyről összeollózhatják és saját útikönyvbe szerkeszthetik az úti céljukat ismertető szöveget és fotókat. A szöveget átszerkeszthetik és a képeket is saját ízlésük szerint rendezhetik el, sőt akár személyes megjegyzéseket is fűzhetnek hozzájuk – így valódi testre szabott útikalauzt állíthatnak össze. A PDF-ként elmentett anyagot indulás előtt e-mailen elküldhetik útitársaiknak.
  • A diákok az interneten gyűjtött információk felhasználásával készíthetik el házi feladatukat, és a rendszerezett anyagot referenciaként a Clip Bookba menthetik.

Papír- és tinta megtakarítás:

A HP Smart Web Printing segít csökkenteni a webes nyomtatásra jellemző pazarlást, ezzel tintát, papírt és költséget takarít meg. A későbbi felhasználásra szánt oldalak kinyomtatása helyett a felhasználó a Clip Bookba mentheti a kívánt információkat. A szövegrész kiválasztásának és célzott nyomtatásának lehetősége szintén csökkenti a felhasznált papír- és tintamennyiséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.