www.olcso.tvwww.olcso.tv

Itt az Olcsó TV a Hello HD-tól. „A Hello HD újabb úttörő szolgáltatásként egy Magyarországon újdonságnak számító, de a világ számos pontján (USA, Szlovákia) már sikeresen működő televíziózási módszert mutat be júniustól az érdeklődőknek. A telefonszolgáltatóknál már jól ismert feltöltős, azaz prepaid telefonkártyák mintájára itt a feltöltő kártyás televíziózás." – mondta Vaczkó Károly ügyvezető, technikai igazgató – „Az Olcsó TV azonban nem jelent minőségi engedményeket, sőt a televíziózás új élményét nyújtó nagy képfelbontású HD TV (High Definition) csatornák is helyet kaptak ebben a csomagban." Nincs hűségnyilatkozat! Nincs havi számla! Nincs késedelmi kamat, vagy visszakapcsolási díj!

 www.olcso.tvwww.olcso.tv

Itt az Olcsó TV a Hello HD-tól. „A Hello HD újabb úttörő szolgáltatásként egy Magyarországon újdonságnak számító, de a világ számos pontján (USA, Szlovákia) már sikeresen működő televíziózási módszert mutat be júniustól az érdeklődőknek. A telefonszolgáltatóknál már jól ismert feltöltős, azaz prepaid telefonkártyák mintájára itt a feltöltő kártyás televíziózás." – mondta Vaczkó Károly ügyvezető, technikai igazgató – „Az Olcsó TV azonban nem jelent minőségi engedményeket, sőt a televíziózás új élményét nyújtó nagy képfelbontású HD TV (High Definition) csatornák is helyet kaptak ebben a csomagban." Nincs hűségnyilatkozat! Nincs havi számla! Nincs késedelmi kamat, vagy visszakapcsolási díj!

 

Nincsenek kötöttségek, a kártya segítségével az érdeklődők egy egész évig tévézhetnek 11.880 Ft éves díj és 3120 Ft egyszeri regisztrációs díj befizetése után.

Az Olcsó TV alapcsomagban megtalálhatóak a közszolgálati tévécsatornák – M1HD, M2HD, DunaTV – mellett a legnépszerűbb kereskedelmi csatornák – RTL Klub, TV2, Viasat3 – de a film kedvelők – Film+  – sportkedvelők – Sport1 – a zenekedvelők – Musicmax – és a gyermekek – Minimax is kedvenc csatornájukat nézhetik. Külön érdekessége az Olcsó TV alapcsomagnak, hogy a korszerű televíziózás elvárásainak megfelelően nagy hangsúlyt kapnak a HD csatornák. Nemcsak az M1 és M2 csatornák fokozatosan bővülő HD sport és HD filmkínálatát élvezhetik a nézők a legtökéletesebb képminőséget nyújtó nagyfelbontású sztenderd szerint, hanem különlegességként a nemzetközi divat és a luxus világát bemutató Fashion TV HD és Luxe TV HD is helyett kapott az Olcsó TV induló csomagjában. Az eddig felsorolt 14 csatorna mellett a Musicmax késő esti műsorsávja 15. csatornaként a felnőtt nézők számára tartogat erotikus meglepetést.

Az Olcsó TV feltöltő kártyája és a műsorok vételéhez szükséges  ajánlott Mpeg4-es digitális műholdvevő segítségével közel száz angol, német, francia, olasz, spanyol, román, szerb, szlovén, arab és kínai kereskedelmi tv adása követhető figyelemmel. Ezek közül a nagyobb hírcsatornák, Euronews, BBC World, Deutsche Welle, Bloomberg TV, France 24, Russia Today mellett a német RTL és ZDF, valamint az Arte és a Fashion TV további csatornáit emelnénk ki.

Az Olcsó TV kártyával rendelkezők, ha további tévécsatornákra vágynak ezt szinte korlátozás nélkül megtehetik, hiszen a Hello HD új kibővült csomagkínálatából választva további HD sport, mozi, természetfilm és zenecsatornákra fizethetnek elő, akár az alapcsatornákhoz hasonló prepaid módon is! Az Olcsó TV szolgáltatása hasonlóan az azonos műholdas platformon lévő Hello HD-hoz Magyarország egész területén 100%-os lefedettséggel hozzáférhető.

http://www.olcso.tv/

telefonos ügyfélszolgálat 06 40 310 310

Mi a HD:

A HD (high definition – nagy képfelbontás) a televíziózás történetének legújabb vívmánya, azon fejlesztések közül, aminek segítségével a televíziózás az elmúlt 50 évben eljutott az analóg fekete-fehér korszakból a mai korszerű nagyképernyős, színes, digitális formátumhoz. A HD adások jellemzője a kivételesen tiszta, tűéles kép, élénk színek és a hagyományosnál (SD -standard definition) ötször nagyobb képfelbontás.

Mit jelent a HD Ready, vagy full HD logo a TV készülékeken?                                                      

A TV készülékekre akkor kerül fel a HD Ready, vagy full HD logo, ha képesek megjeleníteni a nagyfelbontású TV képeket. Ezen Tv készülékeknek képesnek kell lenni 720 vagy 1080 képsor megjelenítésére, valamint a TV-nek rendelkeznie kell HDMI csatlakozási lehetőséggel, amivel a HD jeleket dekódoló set-top box-ot csatlakoztatni lehet.

HD Ready, vagy full HD televízióm van. Ez azt jelenti, hogy HD minőségben tudom nézni a televíziós csatornákat?

Nem. Ez csak azt jelenti, hogy a TV képernyő felbontása alkalmas a nagyfelbontású TV képek megjelenítésére. A HD élményhez szükség van még egy un. set-top box-ra, amely dekódolja a HD csatornák jelét. A HD jelzésű tévécsatornák programjait általában HD kamerával rögzítik és a rendelkezésre álló HD jeleket nagy sávszélességű digitális műholdcsatornán továbbítják.

A Hello HD – Magyarország vezető HD televíziós platformja – az ország egész területén 100 %-os lefedettséggel juttatja el az érdeklődőknek a kínálatában szereplő 12 HD minőségű televíziós csatornát és további több mint 100 digitális tévécsatornát.

„A HDTV (High Definition Television) forradalmi áttörést jelent a televíziózásban. A hazai műholdas platformok versenyében a Hello HD nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a televíziózás új élményét nyújtó HDTV csatornák mindig a legnagyobb számban jelenjenek meg a Hello HD-n. Mindemellett nem feledkeztünk meg a hagyományos minőségű digitális tévécsatornák kínálatának erőteljes bővítéséről sem." – mondta Vaczkó Károly a Hello HD ügyvezetője és technikai igazgatója. A Hello HD nem csak a nagy felbontású adások terén nyújt magas színvonalú szolgáltatást. A szolgáltató által rendelkezésre bocsátott Hello HD Box és az ahhoz tartozó, személyes dekóder kártya segítségével ugyanis egészen újszerű televíziós világ nyílik meg a felhasználók előtt. A tévénézők mostantól a hagyományos felbontású csatornákat is minden eddiginél jobb kép- és hangminőségben, 16:9-es képarányban nézhetik, a számos extra szolgáltatás között pedig olyan funkciókat kínálunk, mint az 5.1-es Dolby Digital hang, a választható szinkron és felirat, a rögzíthető, visszajátszható, megállítható vagy késleltetve indított adás, az elektronikus programfüzet vagy az internetes rádiók elérése.

Az Olcsó TV tervezett csatornakiosztása:

1. M1HD – Közszolgálati, magyar nyelvű

2. M2HD – Közszolgálati, magyar nyelvű

3.DunaTV – Közszolgálati, magyar nyelvű

4.RTL Klub – Általános szórakoztató, magyar nyelvű

5.TV2 – Általános szórakoztató, magyar nyelvű

6.Viasat3 – Általános szórakoztató, magyar nyelvű

7.ATV – Hírcsatorna, magyar nyelvű

8.HirTV – Hírcsatorna, magyar nyelvű

9.Sport1 – Sportcsatorna, magyar nyelvű

10.Film+ – Filmcsatorna, magyar nyelvű

11.Minimax – Gyerekcsatorna, magyar nyelvű

12.Musicmax / Musicmax Adult – Zene / erotika

13.FashionTV HD – Divat, angol

14.LuxeTV HD  – Életmód, angol

15.Euronews
Hírcsatorna. Angol, francia, német, olasz, spanyol, portugál, orosz, arab

16.BBC World
Hírcsatorna, angol

17.AlJazeera English
Hírcsatorna, angol

18.Bloomberg TV
Gazdasági világhírcsatorna, angol

19.France 24 English
Hírcsatorna, angol ("francia CNN")

20.Russia Today
Hírcsatorna, angol ("orosz CNN")

21.DW-TV
Német nemzetközi csatorna: főleg német, de sok angol műsora is van.

22.ARD
A német közszolgáltai 1-es.

23.ZDF
A német közszolgáltai 2-es.

24.RTL Schweiz
A német RTL svájci reklámblokkos változata

25.RTL2 Schweiz
A német RTL2 svájci reklámblokkos változata

26. TV5 Monde Europe
Francia világtévé, francia nyelven, de több nyelven feliratozva: román, német, holland, orosz

27. ARTE
Német és francia hanggal, kultúrális csatorna

28. Pervij Kanal
Az orosz 1-es csatorna.

29. RTR Planeta
Az orosz "2-es" csatorna-

30. Rai Uno
Az olasz 1-es. (részben kódolt)

31. Rai Due
Az olasz 2-es. (részben kódolt)

32. Rai Tre
Az olasz 3-as. (részben kódolt)

33. TVR International
A román nemzetközi adás, román nyelven.

34. TVE Internacional
A spanyol nemzetközi adás, spanyol nyelven.

35. TVP Polonia
A lengyel nemzetközi adás, lengyelül.

36. Italia 1
Olasz kereskedelmi adó.

37. Rete 4
Olasz kereskedelmi adó.

38. Canale 5
Olasz kereskedelmi adó.

39. Fashion TV
Divatcsatorna

40. F Men
Divatcsatorna férfiaknak

41. The World Fashion Channel
Divatcsatorna

42. Vesti
Az orosz RTR hírcsatornája oroszul.

43. GOD Channel
Angol nyelvű keresztény csatorna.

44. CCTV 4
Kínai nemzetközi adás, mandarin nyelven.

45. CCTV 9 English
Kínai nemzetközi adás angolul.

46. NHK World English
Japán nemzetközi adás angolul.

47. RTS Sat
A szerb tv műholdas adása, szerbül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük