2023.január.30. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

James Bond akció a cokezero.hu-n és megújult Coke.hu

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/22387"><img class="image thumbnail" src="/files/images/JB_screenshot_00.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="61" /></a></span>  <p>Két Coca-Cola portálon is dolgozott a Neo Interactive az elmúlt két hónapban: év végén a Coke zero márkaoldal James Bond akciónak adott terepet, míg 2009 beköszöntével megújult Magyarország legnépszerűbb promóciós hűségoldala - a coke.hu - arculata. </p><p>

jb screenshot 00.thumbnail 

Két Coca-Cola portálon is dolgozott a Neo Interactive az elmúlt két hónapban: év végén a Coke zero márkaoldal James Bond akciónak adott terepet, míg 2009 beköszöntével megújult Magyarország legnépszerűbb promóciós hűségoldala – a coke.hu – arculata.

jb screenshot 00.thumbnail 

Két Coca-Cola portálon is dolgozott a Neo Interactive az elmúlt két hónapban: év végén a Coke zero márkaoldal James Bond akciónak adott terepet, míg 2009 beköszöntével megújult Magyarország legnépszerűbb promóciós hűségoldala – a coke.hu – arculata.

360 szerencsés résztvevő a coke.hu oldalon zajló nyereményjátékban juthatott hozzá a legutóbbi James Bond film premierelőtti vetítésének exkluzív belépőjéhez. Ezzel párhuzamosan a Coca-Cola zero márka site-on, a cokezero.hu-n a látogatók exkluzív tartalmakat is kaptak: a film trailer-e online elsőként itt volt elérhető, illetve máshol nem látható képek fokozták a látogatók érdeklődését a film iránt. Az akció ideje alatt a teljes weboldal James Bond külsőt öltött: a zero fekete dizájnjához illeszkedően jelent meg a jól ismert sziluett és a pisztolycső.

Január elejétől a Coke.hu oldal is új arculattal jelentkezik. A dizájnfrissítéssel korszerűbb megjelenést kapott az oldal, amely híven illeszkedik a Coca-Cola globális arculatába. Az új struktúra pedig reflektál a közel két éve működő oldal felhasználóinak változó igényeire, akik számára például többé már nem szükséges a nyitóoldalon elmagyarázni a portál használatát, hiszen az eltelt idő alatt megismerték és visszatérően használják az oldalt.

jb screenshot 01.thumbnailA „három márka stratégia" alapján, a Coca-Cola mellett a weboldal Coca-Cola light és Coca-Cola zero szkinnel is rendelkezik. A szkinek között a felhasználók ízlésük szerint válthatnak, de a kódbeváltásaik alapján a rendszer automatikusan is felkínálja a megfelelő megjelenést.

A coke.hu-n idén további jelentős fejlesztéseket fog végezni a neo. A portál a jelenlegi 400.000-nél is több regisztrált felhasználójával az egyik legsikeresebb hazai promóciós site, kiemelkedő forgalmú hazai legális zeneletöltő, amelyen a zene mellett egyéb digitális tartalmak (játékok, csengőhangok és egyéb mobiltartalmak), web sms-küldés, illetve nyereményjátékok is elérhetők a kódbeváltók számára.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.