Xerox WorkCentre® 7346Xerox WorkCentre® 7346

Gyakori jelenség, hogy az irodai dolgozók munkáját hátráltatja egy, a berendezésre küldött nagyméretű dokumentum. Az ilyen munkahelyi kellemetlenségek megszűntetése és a zavartalan irodai nyomtatás érdekében a Xerox piacra dobta WorkCentre® 7346 multifunciós nyomtatóját.

  Xerox WorkCentre® 7346Xerox WorkCentre® 7346

Gyakori jelenség, hogy az irodai dolgozók munkáját hátráltatja egy, a berendezésre küldött nagyméretű dokumentum. Az ilyen munkahelyi kellemetlenségek megszűntetése és a zavartalan irodai nyomtatás érdekében a Xerox piacra dobta WorkCentre® 7346 multifunciós nyomtatóját.

A vállalat legújabb, színes, többfunkciós nyomtatója számos dokumentumfajtát képes gyorsan kinyomtatni, legyen szó mindennapos, Excel-formátumú üzleti beszámolókról, grafikus elemekkel teletűzdelt prezentációkról vagy brossúrákról. A berendezés színesben 40 oldalt, fekete-fehérben 45 oldalt tud nyomtatni percenként 667 MHz-es processzora, 1.5 GB-os memóriája és 40 GB-os meghajtója segítségével.

Míg a képekben gazdag dokumentumok általában lelassítják a nyomtatást, a WorkCentre 7300-as sorozathoz tartozó új, Electronics For Imaging (EFI) Fiery® nyomtatószerver felgyorsítja ezt a folyamatot. A WorkCentre 7346 a nyomtatószerverrel együtt tehát tökéletes megoldás olyan irodák – például marketingcégek vagy kiadók – számára, amelyek változatos, akár illusztrációkkal teletűzdelt dokumentumokat nyomtatnak. Az EFI Fiery nyomtatószerverrel ráadásul könnyen beállíthatók a pontos színek, és ellenőrizhető a színhelyesség.

„Bármely méretű iroda számára lényeges tényező a sebesség. Ugyanakkor a minőség és a megfizethető technológia is kulcsfontosságú. A WorkCentre 7346 éppen ezeket az igényeket szolgálja ki. Az eszköznek köszönhetően megszűnik a nyomtatónál kígyózó sor, és a megtakarított időt munkára lehet fordítani" – mondta Kányi Tamás, a Xerox Magyarország irodatechnikai üzletágának igazgatója.

A WorkCentre 7346-hoz tartozó eszközök – az Auditron és a Xerox Standard Accountig szoftverek – szabályozzák és nyomon követik a színhasználatot annak érdekében, hogy a költségek kontrollálhatóak és megoszthatóak legyenek.

A WorkCentre 7346 biztonsági funkciói gondoskodnak az adatok teljes körű védelméről a berendezésen, a merevlemezes meghajtón és a hálózaton, valamint a dokumentumban. Egy ellenőrző program számon tartja a nyomtató által feldolgozott munkákhoz tartozó dátumot és felhasználót. A Secure Print szolgáltatás pedig arról gondoskodik, hogy a bizalmas információkhoz más ne férjen hozzá: nyomtatás előtt ugyanis egy kódot kell beütni a gépbe, hogy elindítsuk a munkát.

Az új berendezés is rendelkezik a legtöbb Xerox multifunkciós eszközben megtalálható Xerox's Extensible Interface Platform (EIP) technológiával. Az internetes szabványokon alapuló EIP lehetővé teszi a független szoftverkereskedők és -fejlesztők számára, hogy egyszerűen létrehozzanak olyan alkalmazásokat a multifunkciós rendszerekhez, amelyek megkönnyítik a dokumentumkezelést, így például az egyének vagy munkacsoportok igényeihez igazított, testre szabott érintőképernyőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük