2023.szeptember.21. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Mads Mikkelsen a hétvégén Magyarországon forgatott – magyar jelentkezők részt vehettek a Move On című film esküvői jelenetében

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63231"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/MOVE_ON_HUNGARY_CHS7713%281%29.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>Kétnapos forgatás után a Pest megyei Sóskúton befejeződött a Telekom Move On című road movie-jának magyarországi forgatása. A projektben részt vevő 11 európai országból, köztük Magyarországról számos izgalmas, kreatív javaslat érkezett az első igazán interaktív film feladataira. Néhány magyar ötlet is bekerült a filmbe, több szerencsés jelentkező pedig - köztük egy fehér macska - statisztaszerepet kapott.

move on hungary chs7713%281%29.thumbnailKétnapos forgatás után a Pest megyei Sóskúton befejeződött a Telekom Move On című road movie-jának magyarországi forgatása. A projektben részt vevő 11 európai országból, köztük Magyarországról számos izgalmas, kreatív javaslat érkezett az első igazán interaktív film feladataira. Néhány magyar ötlet is bekerült a filmbe, több szerencsés jelentkező pedig – köztük egy fehér macska – statisztaszerepet kapott.

move on hungary chs7713%281%29.thumbnailKétnapos forgatás után a Pest megyei Sóskúton befejeződött a Telekom Move On című road movie-jának magyarországi forgatása. A projektben részt vevő 11 európai országból, köztük Magyarországról számos izgalmas, kreatív javaslat érkezett az első igazán interaktív film feladataira. Néhány magyar ötlet is bekerült a filmbe, több szerencsés jelentkező pedig – köztük egy fehér macska – statisztaszerepet kapott.

Most újabb lehetőség nyílik a részvételre: egy berlini éjszakai buliba még lehet jelentkezni statisztaszerepekre!

 move on hungary csc0387%281%29.thumbnail

Magyarországon zajlott a Move On, negyedik epizódjának forgatása az elmúlt hétvégén. A díjnyertes férfi főszereplővel, Mads Mikkelsennel forgatott jeleneteket hazánkban a Pest megyei Sóskúton vették fel.  A stáb szoros időbeosztás szerint dolgozik, hiszen a forgatás kapcsán 6 hét alatt bejárják egész Európát. A július 9-e óta folyamatosan úton lévő filmes csapat 40 nap alatt 8 országban veszi fel az anyagot.  A forgatás során a stáb Magyarországon kívül érinti Hollandiát, Ausztriát, Szlovákiát, Horvátországot, Montenegrót, Macedóniát és Németországot.

 

Asger Leth rendező és stábja több szerencsés jelentkezőt kiválasztott a www.move-on-film.hu-ra feltöltött pályázatok alapján, ők statisztaként szerepelhettek az epizód felvételén. Azok közül, akik például háziállatukkal neveztek, egy fehér macska tulajdonosa vehetett részt a forgatáson, kiválasztott kedvencével együtt. Néhány magyar ötlet is bekerült a filmbe, az alkotóknak egy gyorshajtás miatti igazoltatásról szóló poén és egy vicces pohárköszöntő nyerte el leginkább a tetszését.

 move on hungary csc0467%281%29.thumbnail

A Move On feladataira rengeteg izgalmas, kreatív ötlet és javaslat érkezett a projektben részt vevő 11 európai országból, köztük Magyarországról. A Telekom ezúton is köszöni a beküldött video-anyagokat, hisz azok a felhasználók alkotókedvét tükrözik, és jártasságukat a legújabb mobil kommunikációs technológia használatában. Asger Leth rendező a beküldött anyagokból azokat választotta ki, amelyek megfeleltek a nemzetközi produkció által igényelt elvárásoknak, és a leginkább illeszkedtek az alkotói koncepcióhoz

 

A forgatás alatt rengeteg lehetőség adódott a 11 ország fogyasztói számára a produkcióban történő részvételre, többek között osztrákok százai csatlakozhattak főszereplőnkhöz egy, a Bécsi Operában eltöltött estén, illetve sokan kapnak majd statisztaszerepet a graffiti művész mellett, akinek művei az interaktív road movie utolsó, Berlinben rögzítendő részében lesznek láthatók.

 

Azok számára, akik eddig kimaradtak a filmből, még mindig nyitva áll a lehetőség, hogy bekerüljenek a németországi epizódba. Akik a legstílusosabb és legeredetibb partiruhás fotót feltöltik a move-on-film.hu oldalra, párjukkal együtt részt vehetnek egy berlini éjszakai buliban, természetesen Mads Mikkelsen társaságában! Az új feladatra augusztus 8-ig fogadják a jelentkezéseket.

 

Az egyedülálló, interaktív projektben résztvevő 11 ország: Albánia, Ausztria, Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Németország, Magyarország, Macedónia, Montenegró, Hollandia és Szlovákia.

 

Az ügyfelek továbbra is nyomon követhetik a forgatás eseményeit, hiszen Kitty de la Beche, a Move On tudósítója élő közvetítést ad a kulisszák mögül. Exkluzív anyagai a www.move-on-film.com és http://www.youtube.com/user/lifeisforsharingDT , tudósításai a Twitter@moveonreporter linken követhetők. A projekt magyar vonatkozású fejleményeiről továbbra is a www.move-on-film.hu   oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.