2023.január.29. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megérkezett –iPhone5 -Premier a T-mobile-nál a Mammutban

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--> <p class="MsoNormal"><span class="inline inline-left"><a href="/node/64804"><img class="image image-preview" src="/files/images/keppppppp.preview.jpg" border="0" width="446" height="232" /></a></span><span class="hascaption">Immár vége a várakozásnak és megkezdődott az iPhone 5 árusítása a Mammut I-ben. A sorban állókat stand-up comedyvel, mikromágussal, pantomimmel szórakoztattatták a mai este folyamán, a várakozásban megfáradt tagjaikat masszázzsal frissíthették fel a leendő Ötös-vásárlók. </span>

keppppppp.previewImmár vége a várakozásnak és megkezdődott az iPhone 5 árusítása a Mammut I-ben. A sorban állókat stand-up comedyvel, mikromágussal, pantomimmel szórakoztattatták a mai este folyamán, a várakozásban megfáradt tagjaikat masszázzsal frissíthették fel a leendő Ötös-vásárlók.

keppppppp.previewImmár vége a várakozásnak és megkezdődott az iPhone 5 árusítása a Mammut I-ben. A sorban állókat stand-up comedyvel, mikromágussal, pantomimmel szórakoztattatták a mai este folyamán, a várakozásban megfáradt tagjaikat masszázzsal frissíthették fel a leendő Ötös-vásárlók.

kepppp.thumbnailFrissítőről más módon is gondoskodtak a szervezők: minden várakozó a Starbucksban beváltható kuponokat kapott, helyét pedig fenntartották a sorban, amíg átsétáltak a kávézóba, de megkérhették hostesseket is, hogy hozzák el neki kávéját-sütijét.

És hogy az iPhone 5 megvásárlását még emlékezetesebbé tegyék, minden  vásárlónknak névre szóló, egyedi pólót készítettek a helyszínen. Mert valóban fanatikusnak kellett lenni, aki még az idén akart készülékhez jutni: volt aki már szerda óta ott várt a telefonjára, ő volt az 1-es sorszámú vásárló.

 keppp 0.thumbnail

Aki iPhone vagy iPad mellett dönt az nem terméket, hanem egy luxus érzést vásárol. Mert ennél jobb funkcionálisabb tablet, intelligens telefon jócskán akad a halpiacon. De iPhone és iPad csak egy másik hasonló gyártmányú eszköz lehet.  A mostani vásárlást kissé bonyolította, hogy aki meglévő kártyáját akarja áttenni a készülékbe annak SIM-et is kell cserélni, mert ebbe az új, a legkisebb az úgynevezett MicroSIM való. Ezt a cserét a szolgáltató a vásárláskor természetesen elvégezte.

 

Az érdeklődésre jellemző hogy előjegyzésben a teljes készlet elfogyott, továbbiakat az uj szállítmány beérkezése utánra 2013 január 1 utánra vesznek fel a T-Mobile-nál.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.