www.workania.huwww.workania.hu Új arculattal és kibővített szolgáltatásokkal jelentkezik szeptembertől a Workania. Magyarország harmadik leglátogatottabb állásportálja átláthatóbb, informatívabb lett, emellett számos új kényelmi funkcióval gazdagodott.

www.workania.huwww.workania.hu Új arculattal és kibővített szolgáltatásokkal jelentkezik szeptembertől a Workania. Magyarország harmadik leglátogatottabb állásportálja átláthatóbb, informatívabb lett, emellett számos új kényelmi funkcióval gazdagodott.

 

  Dalibor Jakus, az állásportált üzemeltető Profesia ügyvezető igazgatója elmondta: a Workania új megjelenését és szolgáltatásait a felhasználók igényeinek részletes felmérése alapján fejlesztették ki. Az arculatváltás során egyaránt figyelembe vették a globális webtrendet és a hazai munkaerő-piaci változásokat, mivel lényegesen könnyíteni kívánják az álláskeresők és a munkaadó vállalatok munkáját.

Az álláskeresők – a többmodulos kereső segítségével – akár regisztráció nélkül is tudnak böngészni a Workania aktuális állásajánlat-adatbázisában.

Ami mégis a regisztráció mellett szól: az igénybe vehető számos extra-szolgáltatás. Az álláskeresők az új, dinamikusabb szűrők segítségével egyénileg össze tudják állítani a számukra érdekes ajánlatok listáját, melyeket ezentúl el is tudnak menteni.

Az álláskeresők igényeinek megfelelően a továbbiakban lehetőség nyílik több, különböző jellegű és nyelvű önéletrajz feltöltésére és kezelésére is. Az Ajánlatközvetítő szolgáltatás révén pedig a regisztrált felhasználók az általuk megadott kritériumoknak megfelelő legújabb állásajánlatokat e-mailben is megkaphatják. Mindezeken túl megújult Karrier tanácsadás és Fórum aloldal várja az álláskeresőket, akik számára a regisztráció természetesen továbbra is ingyenes.

Az új Workania a munkaadó vállalatok számára is szolgáltatások egész sorát kínálja. A feladott álláshirdetések egyszerűen kezelhetők (módosíthatók, törölhetők), sőt megtekinthető a hirdetések részletes statisztikája is. A regisztrált vállalatok emellett jogosultak az önéletrajzok adatbázisában való kereséshez, amit új, egyszerűbb, dinamikusabb szűrési módszerek használata tesz még kényelmesebbé.

Különálló szolgáltatás a munkaadó vállalatok számára a „Jelölt menedzsment", melynek segítségével könnyen áttekinthetők és rendszerezhetők a meghirdetett állásokra pályázó munkavállalók adatai, valamint lehetőség nyílik a velük való egyedi vagy csoportos kommunikációra is.

A kibővített szolgáltatásokon túl a kezelhetőséget az új, informatívabb, mégis áttekinthetőbb vizuális megjelenés teszi kényelmesebbé. A megújult Workania továbbra is az álláskeresők és a munkaadók megbízható, hiteles, egyben innovatív és dinamikus partnere.

A www.workania.hu 11 éve működő szlovák testvérportálja: a www.profesia.sk, amely létrejötte óta Szlovákia legkedveltebb álláskereső honlapja. A Workania alig 2 éve van jelen a magyar piacon, ám hónapok óta stabilan a harmadik leglátogatottabb állásportál. A Workania égisze alá tartozó bérinformációs portál: az alig egy éve elindított www.merces.hu pedig máris kedvelt szakmai honlappá vált. Az önkéntes, anonim fizetési felmérésben 106.000 munkavállaló adatai szerepelnek, ami a legnagyobb ilyen jellegű hazai adatbázist hozta létre Magyarországon, a hasonló jellegű portálok között.

A Profesia a magyarországi Lapcom Kft. leányvállalata, amely az angol Northcliffe International médiacsoporthoz tartozik (többek között a Daily Mail kiadója).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük