Megújult Dunakeszi hivatalos honlapja a http://www.dunakeszi.hu/  A város internetes kapuja első kézből szolgáltatja a hiteles önkormányzati és helyi aktuális információkat a dunakeszi polgárok és más látogatók számára.

 

Megújult Dunakeszi hivatalos honlapja a http://www.dunakeszi.hu/  A város internetes kapuja első kézből szolgáltatja a hiteles önkormányzati és helyi aktuális információkat a dunakeszi polgárok és más látogatók számára. Gyors és kedvező lehetőséget kínál az online megjelenésre a vállalkozásoknak és a szervezeteknek.

A www.dunakeszi.hu  Önkormányzati információkkal, helyi intézmények, alapítványok, vállalkozások ismertetőjével, ingyenes apróhirdetéssel, friss hírekkel, programokkal, nevezetességekkel, várja látogatóit.

Dunakeszi a népszerű http://www.dunakanyar.hu/  Turisztikai és Információs portálon, regionális szinten is képviselteti magát a honlapon megjelenő friss információkkal: híreivel, a város programkínálatával és a gazdasági ajánlataiva

l.

A szolgáltatásiban és megjelenésében is az Európai Uniós irányelveknek megfelelő fejlesztést a Dunaweb Szolgáltató Kft. végezte.

Az Európai Úniós irányelveknek megfelelő Önkormányzat és Polgármesteri Hivatal menüpontokban a honlap látogatói a napi ügyeik intézéséhez szükséges információkon, dokumentumokon kívül Dunakeszi képviselőtestületéről és az Önkormányzat dolgozóiról a legfontosabb nyilvános adatokhoz is hozzájuthatnak. A Közintézmények és Civil szervezetek külön menüpontban képviseltetik magukat.

A folyamatosan frissített Hírek és Programok regionális szinten is nyilvánosságot kapnak.

A településre látogatók mostantól részletesen tájékozódhatnak a honlap turisztikai információiból: megismerkedhetnek a nevezetességekkel, vendéglőt, szórakozóhelyet kereshetnek vagy az aktuális menetrendek segítségével akár kiválaszthatják a legkedvezőbb közlekedési útvonalat is.

A városvezetés és az Önkormányzat elkötelezettsége biztosítja a portál további fejlődését és az információk folyamatos megjelenítését.

A Dunakeszi honlapon feladott ingyenes apróhirdetések automatikusan megjelennek a nagy látogatottságú dunakanyar.hu több település honlapjával együttműködő apróhirdetési rendszerében. A Szolgáltatások oldalakon néhány ezer forintos éves díjért hirdethetnek Dunakeszi és a Dunakanyar vállalkozásai.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük