Mobilshow

Nagyszabású informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyitja meg kapuit szeptember 8-án a HUNGEXPO-n. A Mobil Show 2007 a nagy érdeklõdésre való tekintettel az INFOmarkettel közös helyszínre, a Budapesti Vásárközpont B pavilonjába költözik.

 Mobilshow

Nagyszabású informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyitja meg kapuit szeptember 8-án a HUNGEXPO-n. A Mobil Show 2007 a nagy érdeklõdésre való tekintettel az INFOmarkettel közös helyszínre, a Budapesti Vásárközpont B pavilonjába költözik.

A BNV-vel egy idõben megrendezésre kerülõ eseményen négy napon át a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztéseké a fõszerep. A látogatók számára interaktív játékok, izgalmas elõadások és óriási akciók várhatók. 

Idén a vezetõ mobilszolgáltatók és a legnagyobb készülékgyártók mellett az informatika ismert szereplõit is a résztvevõk között tudhatják a látogatók, így több mint 50 kiállító várja a rendezvényen megforduló érdeklõdõket.

A rendezvény látogatói számos izgalmas programot láthatnak a négy nap alatt: itt nyílik meg a Mobiltörténeti kiállítás, amely mintegy 250 négyzetméteren mutatja be az elmúlt 16 évet a mobiltelefónia oldaláról. Még azok is szemrevételezhetik tehát a régi táskamobilokat, akiknek a használatára akkor még nem tellett (hiszen abban az idõben a fogadott hívásért is fizetni kellett, nemcsak a kezdeményezettért). Ezzel egy idõben megtekinthetõk napjaink legújabb pda-készülékei és, kéziszámítógépei, amelyek nélkül sokan ma már el sem tudják képzelni a mindennapi munkát. A rendezvényen kerül sor az NFC-képes (kistávolságú rádiófrekvenciás kommunikáció), azaz a fizikai kontaktust nem igénylõ mobiltelefonos alkalmazások bemutatására is. A jó hangulatról az egész napot átfogó színpadi elõadások sokasága gondoskodik – a mobil bûvész és táncbemutatók mellett a TV2 sztárjai is több koncertet adnak a négy nap alatt és számos értékes ajándék várja a különbözõ sorsolásokon a helyszínre látogatókat.

Bemutatkozik a http://www.nego.hu/

A Mobil Show 2007 információs és mobil-innovációs kiállításon és vásáron mutatkozik be a magyar kis- és középvállalatok számára készült ingyenes kapcsolatépítõ és szolgáltató portál, a NEGO.hu.

A legnagyobb hazai mobiltechnológiai kiállítás és vásár idén az INFOmarkettel együtt, szeptember 8-11. között kerül megrendezésre. A kiállításon debütáló, az internetes who is who-modell mintájára készült, ám annál komplexebb, sokrétûbb szolgáltatásokat kínáló NEGO.hu elsõsorban azon kis- és középvállalatokat célozza meg, akik számára a partnerekkel, beszállítókkal, alvállalkozókkal történõ kapcsolatteremtés és fenntartás költségigénye érzékelhetõ tényezõ. A NEGO.hu nemcsak egy vállalati who is who: a mindenki számára ingyenes szolgáltatás lehetõséget ad céglogó, videó prezentáció feltöltésére is, továbbá méri a regisztrált vállalatok weboldalának látogatottságát, mindemellett olcsó repülõjegy, laptop, mobiltelefon, pda és egyéb infokommunikációs eszközök vásárlására is ad alkalmat a tagoknak. A szolgáltatások között ingatlankeresõ, hírfigyelõ, adónaptár alkalmazásokat is használhatnak a regisztrált cégek.

A NEGO.hu portált egy mentõövként hoztuk létre a hazai kis- és középvállalatok számára, minden meglévõ szolgáltatása ingyenes és az is marad. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a NEGO.hu mindenféle állami és Európai Uniós támogatás nélkül készült el csupán azt a célt szem elõtt tartva, hogy egy olyan eszközt adjunk a hazai kis- és középvállalatok kezébe, mellyel minden vállalkozás saját maga teremtheti meg és alakíthatja B2B kapcsolati tõkéjét. – fogalmazott Dén Mátyás András, az Opinion Leaders Kft. ügyvezetõje.

MOBIL SHOW: Tavaly decemberben elsõ alkalommal került megrendezésre a Mobil Show, a nagyközönségnek, a felhasználóknak szóló kiállítás és vásár. A rendezvényt akkor több mint 40 kiállító és 14.000 látogató tisztelte meg jelenlétével, mely elegendõ bizonyíték arra, hogy sikerült egy olyan rendezvényt szervezni, melynek komoly létjogosultsága van a magyar piacon. A Mobil Show 2007 megtekinthetõ szeptember 8-11. között a Hungexpo B pavilonjában, naponta 10.00 – 18.00. óra között.

INFOmarket-INFOtrend: Magyarország elsõszámú informatikai és telekommunikációs kiállítása, az INFOmarket-INFOtrend idén hatodszor várja látogatóit. A vásár a BNV brandjeként évrõl évre bemutatkozási és értékesítési lehetõséget kínál az otthoni felhasználókat és a nagyközönséget célzó vállalkozások számára.

www.mobilshow.hu

www.infomarket.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük