2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

MTV: Közel ötmillióan követték eddig a Foci Eb-t – A meccseket átlagosan egymillióan nézik végig

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/13998"><img class="image thumbnail" src="/files/images/kozonsegarany.thumbnail.jpg" border="0" alt="A három országos TV közönségaránya a meccsek ideje alatt" title="A három országos TV közönségaránya a meccsek ideje alatt" width="100" height="62" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>A három országos TV közönségaránya a meccsek ideje alatt</strong></span></span> <p>Óriási érdeklődés kíséri a Labdarúgó Európa-bajnokságot. Az élő közvetítésekbe az első három napon a teljes népesség 50,4 százaléka (4.732.162 fő) nézett bele. </p><p>

 a három országos tv közönségaránya a meccsek ideje alattA három országos TV közönségaránya a meccsek ideje alatt

Óriási érdeklődés kíséri a Labdarúgó Európa-bajnokságot. Az élő közvetítésekbe az első három napon a teljes népesség 50,4 százaléka (4.732.162 fő) nézett bele.

 a három országos tv közönségaránya a meccsek ideje alattA három országos TV közönségaránya a meccsek ideje alatt

Óriási érdeklődés kíséri a Labdarúgó Európa-bajnokságot. Az élő közvetítésekbe az első három napon a teljes népesség 50,4 százaléka (4.732.162 fő) nézett bele.

Mind a teljes népesség, mind a 18-49 éves korosztály körében jelentős siker a Labdarúgó Európa-bajnokság az MTV számára. Legtöbben a szombati Németország – Lengyelország összecsapásra voltak kíváncsiak, amelyet 1.240.419-en néztek végig, de 2.696.729-en kapcsoltak rá legalább egy percre. „Nehéz most pontos számokról beszélni, hiszen a focit nagyon sokan társaságban nézik, ezért lakásokban, kocsmákban, szórakozóhelyeken, szabad téri kivetítők előtt gyűlnek össze, hogy mindenki kedvére drukkolhasson, kiabálhasson izgalmában. Ezekről a helyekről sajnos nincsenek adataink, pedig ez sokszázezer plusz nézőt is jelenthet. A számok azonban így is lenyűgözőek, büszke vagyok csapatom munkájára!" – mondja Schulek Csaba a TeleSport főszerkesztője.      

A napi két rangadó közül egyébként a későbbi időpontban, azaz a 20:45-kor kezdődő meccsek a népszerűbbek. Ezzel együtt a mérkőzéseket eddig átlagosan több mint egymillióan nézték végig hazánkban.

Az éppen tévézők átlagosan 26,4%-a választja az m1-et esténként, amely fontos elismerés a Magyar Televíziónak, hiszen ezzel a nézettséggel ebben az időszakban az MTV mind a teljes népesség, mind a 18-49 éves korosztály körében a legnépszerűbbnek bizonyul az országos csatornák között.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.