Idén is őrületes játékra hív a Pöttyös, amely a tavalyi arany EFFIE díjas pötty gyűjtés mintájára 10 héten át újra lázban tartja majd a lelkes Túró Rudi fogyasztókat. Nagy újításnak számít, hogy akár már egy kód feltöltésével is részt lehet venni a fődíj, egy vadonatúj, stílusosan pöttyösre fényezett Fiat 500-as modell sorsolásán.

 

 

Idén is őrületes játékra hív a Pöttyös, amely a tavalyi arany EFFIE díjas pötty gyűjtés mintájára 10 héten át újra lázban tartja majd a lelkes Túró Rudi fogyasztókat. Nagy újításnak számít, hogy akár már egy kód feltöltésével is részt lehet venni a fődíj, egy vadonatúj, stílusosan pöttyösre fényezett Fiat 500-as modell sorsolásán.

 

Az ikonikussá vált városi autó mellett a Pöttyös kultusz jegyében több mint hetvenféle különböző ajándékkal töltötték fel a Pöttyös virtuális Gyűjteményét. A 2009. május 31-ig tartó akcióban több mint tízezer kultikus tárgy vár gazdára.

A Pöttyös, idei legnagyobb szabású fogyasztói promóciójának keretében, 2009. március 23-án nyitotta meg trezor ajtajait a féltve őrzött Pöttyös Gyűjtemény site, amely május 31-ig várja a látogatókat. „A tavalyi sikereken felbuzdulva, idén egy ikonikus gyűjteményt hoztunk létre a http://www.pottyos.hu/ oldalon. Itt tekinthetők meg azok az értékes tárgyak, kultikus cuccok, amelyeket a promóciós Pöttyös csomagolásokért cserébe lehet megszerezni. A játék mechanizmusa nem sokban különbözik a tavalyitól, ám a legértékesebb díjakat – a Fiat 500-as fődíjat és a 10 darab Asus Eee PC-t – akár már egy Pöttyös kód feltöltésével bárki megnyerheti. Licitálni persze idén is javasolt, mert több mint tízezer Pöttyös ajándék kerül majd átadásra" – mondja Szutor Szilvia, a Pöttyös Túró Rudi brand menedzsere.

A játékban az összes promóciós csomagolású Pöttyös termék részt vesz. A fóliában a játék ideje alatt a piros helyett kék színű nyitószalag lesz, a külsején pedig egy 12 karakteres promóciós kód található. A Pöttyös honlapján, a kódok pöttyökké és egyben fizetőeszközzé válthatók át. A 30 grammos és a Dupla Túró Rudi termékeken lévő kód 1 pöttyöt, míg az Óriás Pöttyös Túró Rudi és a Pöttyös Pont2 termékeken található kódok 2 pöttyöt érnek. A fix áras vásárlás, vagy akár licitálás után a Pöttyös Gyűjtemény kultikus ajándékai közül válogathatunk. A jól ismert Pöttyös törölközőtől kezdve, a bikinin, a szörfgatyán vagy strandpapucson és bukósisakon át, megannyi ajándék megtalálható a Pöttyös Gyűjteményben. A ma ikonikus kütyüit kedvelői pedig iPod Touch–csal, vagy épp egy Apple Mackbook-al lehetnek gazdagabbak.

A Pöttyös Gyűjtemény honlapján megszerzett kultikus cuccok átvételének időpontja és helyszíne is megjelölhető. Az ajándékokat a promóció ideje alatt a megadott szombatokon a Pöttyös hostessek adják át a tizennégy kijelölt Tesco áruházban, amelyhez mindig be kell mutatni a megfelelő számú promóciós csomagolást, illetve a vásárlást igazoló kódot is.

„A promóciót márciusban és áprilisban különböző TV csatornákon erős kampánnyal támogatjuk – RTL Klub, Viasat3, Film+, Discovery, AXN, Music Television illetve Comedy Central. A western filmek világát idéző TV reklám mellett, a leglátogatottabb honlapokon a fiatal fogyasztókat célzó online kampánnyal is jelen vagyunk. Ezeken túl a promócióról a multipack csomagolásokon elhelyezett információk, valamint a márka weboldala is tájékoztatja a fogyasztóinkat" – folytatja Szutor Szilvia.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük