Télen hat, nyáron heti nyolc járat indítását tervezi Budapest és Tel Aviv között az El Al. Ráadásul lesznek jegyek, melyeket a korábbiaknál olcsóbban adnak majd.

Télen hat, nyáron heti nyolc járat indítását tervezi Budapest és Tel Aviv között az El Al. Ráadásul lesznek jegyek, melyeket a korábbiaknál olcsóbban adnak majd.

Mindezekről nem a megszokott, de légitársaság esetében mégis természetes környezetben, az EL AL Israel Airlines Boeing 737-es repülőgépének fedélzeten adott tájékoztatást Váradi János a légitársaság magyarországi igazgatója. A nyári szezonban száz helyből kilencven szinte mindig foglalt volt az EL AL járatain, és az Izraelbe utazók szintén közel kilencven százaléka az EL Al-t választotta útjához. A hamarosan induló téli menetrendi szezonban a tavaly télihez képest eggyel több járatot közlekedtetnek majd Budapest és Tel Aviv között. Hétfőn, kedden, szerdán, pénteken és vasárnap a megszokott reggeli járatok mellett – az utazásszervezők igényéhez igazítva – csütörtökön este is indul egy gép. Az áprilistól kezdődő nyári menetrendi szezonban heti nyolc járatot terveznek. Újdonság lesz a Tel Avivból szombat este induló gép, amely még több lehetőséget kínál majd az utazásszervezők számára, lehetővé téve a vasárnap reggeli kiutazást és szombat esti hazatérést.

Váradi János a légitársaság kiemelt céljának tekinti az Izraelbe utazók, turisták és üzletemberek számának növelését. Ennek érdekében szorosan együttműködnek az Izraeli Turisztikai Minisztériummal valamint Izrael budapesti nagykövetségével. Bevezették az un. „Tour Operator" árakat melyek hatására sokkal több egyéni utazóra számítanak. Rendszeresen szerveznek akciókat, és kedvezményes business osztályú jegyárat is kínálnak az üzletemberek számára. Az igazgató hangsúlyozta, hogy az EL AL olyan hagyományos légitársaság, mely magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt, ráadásul a világon az egyik legbiztonságosabb. Más, hasonló társaságokhoz képest több nonstop járatot működtet, harminchat országba közvetlenül repül és – partnerei segítségével – több száz más úti cél is elérhető általa, szerte a világon. A check-in és az ügyfélszolgálat igénybevétele, a fedélzeti ellátás és szórakoztató rendszer, a kényelmes ülőhelyek és tágas sortávolság, valamint a fedélzeti és a feladott egy útipoggyász szállítása – ellentétben másokkal – külön díj nélkül, az alapszolgáltatás részét képezik. A Társaság céljai közt szerepel még a heti járatszám és kapacitás további növelése. Jelenleg Boeing 737, 757 valamint széles törzsű 767-es gépekkel repülnek Budapest és Tel Aviv között. A magyarországi igazgató bízik benne, hogy hamarosan láthatóak lesznek Budapesten az EL AL Boeing 747-es Jumbo gépei is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük