2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Rugalmasan alakítható, egyedülálló üzleti hang- és adatcsomagok egyben a Vodafone-tól

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/2643"><img class="image thumbnail" src="/files/images/vodafone.thumbnail.jpg" border="0" alt="Vodafone" title="Vodafone" width="100" height="66" /></a></span>A Vodafone Üzleti Duó Plusz és Üzleti Duó Standard néven mutatta be új üzleti tarifacsomagjait, melyek egyedülálló módon egy előfizetési díjért kínálnak hang- és adatcsomagot, megoldást nyújtva minden hang- és internetkommunikációs igényre.</p><p>

vodafoneA Vodafone Üzleti Duó Plusz és Üzleti Duó Standard néven mutatta be új üzleti tarifacsomagjait, melyek egyedülálló módon egy előfizetési díjért kínálnak hang- és adatcsomagot, megoldást nyújtva minden hang- és internetkommunikációs igényre.

vodafoneA Vodafone Üzleti Duó Plusz és Üzleti Duó Standard néven mutatta be új üzleti tarifacsomagjait, melyek egyedülálló módon egy előfizetési díjért kínálnak hang- és adatcsomagot, megoldást nyújtva minden hang- és internetkommunikációs igényre.

Az új ajánlatok a vállalatok igényeinek megfelelően kombinálhatók, hiszen négy különböző tarifacsomag érhető el, különböző hang és mobil internet tartalommal, így mindenki kiválaszthatja a vállalkozás és a munkatársak szokásaihoz leginkább illeszkedő összeállítást. Minden tarifa már egy előfizetéstől elérhető.

Minden Üzleti Duó tarifacsomag másodperc-alapú számlázással és minden időszakban, minden normál díjas, belföldi hálózatba egységes, bruttó 19 forintos percdíjjal érhető el. Ezen kívül az előfizetői csoportok tagjai között nulla forintos a percdíj.

Az Üzleti Duó Plusz csomagok elsősorban azoknak a munkatársaknak szólnak, akik sokat használják telefonjaikat – akár telefonálásra, akár internetezésre, és mindezt kedvező havi- és percdíjakkal szeretnék elérni.

Az Üzleti Duó Plusz csomagok havidíja 4, illetve 7 órányi lebeszélhetőséget, szélessávú modemes, 5GB-os, illetve korlátlan adatforgalmú internetelérést, külön hang és adat SIM-kártyát és szélessávú modemet foglalnak magukban.

Az Üzleti Duó Standard csomagok célcsoportjai azok a munkatársak, akik kevesebbet használják a telefont és ezt alacsony havidíjért és kedvező percdíjakért szeretnék igénybe venni. Az Üzleti Duó Standard tarifacsomagok 2 óra, illetve 1 óra díjmentes beszélgetést, valamint az emailek és információk eléréséhez szükséges adatcsomagot tartalmaznak.

Az új, egyedülálló üzleti tarifacsomagokhoz a Vodafone két csúcskategóriás, korszerű, mobilinternetes szolgáltatásokkal kompatibilis üzleti készüléket, a Nokia E71-et és a Nokia E66-ot ajánlja.

A tarifacsomagok részletes díjai a http://www.vodafone.hu/uzleti/tarifak/uzleti_duo/uzleti_duo_hu.html weboldalon érhetőek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.