2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új NOD32 magyarul is

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/11206"><img class="image thumbnail" src="/files/images/ecet.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="83" /></a></span> <p><em>Magyar nyelven is elérhetővé vált a NOD32 legújabb verziója, valamint az ESET Smart Security programcsomag, amely a díjnyertes vírusirtó mellett beépített tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmaz.</em></p><p>

 ecet.thumbnail

Magyar nyelven is elérhetővé vált a NOD32 legújabb verziója, valamint az ESET Smart Security programcsomag, amely a díjnyertes vírusirtó mellett beépített tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmaz.

 ecet.thumbnail

Magyar nyelven is elérhetővé vált a NOD32 legújabb verziója, valamint az ESET Smart Security programcsomag, amely a díjnyertes vírusirtó mellett beépített tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmaz.

Magyar nyelven is megjelent az ESET Smart Security, amely a vírusok és kémprogramok mellett a levélszemét és az illetéktelen adatkommunikáció ellen is védelmet nyújt. Az új biztonsági programcsomag a NOD32-ben megismert ThreatSense® technológiát is tartalmazza.

A programcsomag emellett a NOD32 vírusirtótól megszokott gyorsaságot biztosítja, és csak minimális mértékben terheli le a számítógép erőforrásait. Így az ESET Smart Security nagyobb teljesítményt nyújt, mintha a felhasználó külön-külön telepítene a számítógépére egy vírusirtót, egy kémprogram-eltávolítót, egy tűzfalat és egy levélszemétszűrőt. Ráadásul ezek a modulok az ESET termékében együttműködnek, és adatokat adnak át egymásnak, ami lehetővé teszi, hogy a program minden fenyegetés és károkozó ellen a legmegfelelőbb védelmet biztosítsa.

Az új biztonsági programcsomag mellett az ESET NOD32 Antivirus rendszer új, 3.0-s verziója is elérhetővé vált magyarul. Így azok a felhasználók, akik számára nem fontos a kéretlen reklámlevelek szűrése vagy a tűzfal, továbbra is hozzájuthatnak a legújabb technológiát használó vírus- és kémprogramvédelemhez. A fejlesztéseknek köszönhetően ráadásul a NOD32 erőforrásigénye továbbra is alacsony, így nem lassítja le a számítógépeket. Az új verzió várhatóan elődjeihez hasonló népszerűségre tehet szert hazánkban.

Az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus 3.0 magyar nyelvű próbaváltozata letölthető az ESET magyarországi honlapjáról (http://www.eset.hu/).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.