2022.szeptember.24. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vállalkozás születik – Áprilisban indul 7 hónapos útjára VANDA

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/11237"><img class="image thumbnail" src="/files/images/dolgozonok.thumbnail.jpg" border="0" width="87" height="100" /></a></span> <p>A „kismama-generáció" elhelyezkedési gondjaira hívja fel a figyelmet az idén tavasszal induló VANDA (Vállalkozó Nők, Dolgozó Anyák) nevű program, amely a munkába visszatérni kívánó kisgyerekes anyukákat segíti támogatott képzésével.</p><p>

 dolgozonok.thumbnail

A „kismama-generáció" elhelyezkedési gondjaira hívja fel a figyelmet az idén tavasszal induló VANDA (Vállalkozó Nők, Dolgozó Anyák) nevű program, amely a munkába visszatérni kívánó kisgyerekes anyukákat segíti támogatott képzésével.

 dolgozonok.thumbnail

A „kismama-generáció" elhelyezkedési gondjaira hívja fel a figyelmet az idén tavasszal induló VANDA (Vállalkozó Nők, Dolgozó Anyák) nevű program, amely a munkába visszatérni kívánó kisgyerekes anyukákat segíti támogatott képzésével.

Mivel az anyaság és a dolgozó nő közötti szerepkonfliktus feloldását jelentheti egy rugalmas időbeosztásban végezhető vállalkozás indítása, ezért erre felkészítő képzést nyújt a 7 hónapos program. A vállalkozási és pályázatkészítés-projektmenedzsment, ismereteket mentálhigiénés szolgáltatás (pl. nő szerepek, női archetípusok feltérképezése, stílustanácsadás, családi és munkahelyi szerepek összeegyeztetése, stb.) is kiegészíti: a „tananyag" ezzel a közelgő életformaváltás nehézségeinek kiküszöbölésére is felkészíti a kismamákat.

A kisgyermeküket otthon nevelő, anyasági ellátásban részesülő szülőket saját időbeosztásban végezhető tanulási forma várja: a távoktatás  – akár két etetés között is – gyors és egyéni tanulást biztosít számukra. A személyes konzultációk alatt pedig, míg a mama pl. projektmenedzsmentet tanul, szakképzett gyermekfelügyelők vigyáznak majd a kicsikre.

A program elsősorban azon kisgyerekes szülők jelentkezését várja, akikben már megérett egy életképes vállalkozás gondolata, vagy már el is indultak a megvalósítása felé. A képzést novemberben egy saját vállalkozásindítási illetve fejlesztési elképzelés alapján összeállított üzleti terv fogja zárni.

Az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásával a képzést a Tempus Közalapítvány végzi.

A jelentkezés feltételei (felhívás, jelentkezési lap) a http://www.tka.hu/  oldalról tölthetők le.

Jelentkezési határidő: 2008. április 21.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.