Samsung Q1Samsung Q1

Új generációs zene lejátszó sorozatot készített a Samsung az idei IFA kiállításra, amelynek tagjai a már bemutatott S2 és S3 modellek mellé csatlakoznak. Az U4 és Q1 hasonlóan színes egyéniségek, mind formatervezésben, mind hangzásban. Az új készülékek a hang, a fény és színek segítségével hozzák létre a zene élvezetének komplex élményét. A Q1-nek és az U4-nek sikerül az, ami kortársaiknak csak igen kevéssé – kitörnek a monotonitás keretei közül.

 Samsung Q1Samsung Q1

Új generációs zene lejátszó sorozatot készített a Samsung az idei IFA kiállításra, amelynek tagjai a már bemutatott S2 és S3 modellek mellé csatlakoznak. Az U4 és Q1 hasonlóan színes egyéniségek, mind formatervezésben, mind hangzásban. Az új készülékek a hang, a fény és színek segítségével hozzák létre a zene élvezetének komplex élményét. A Q1-nek és az U4-nek sikerül az, ami kortársaiknak csak igen kevéssé – kitörnek a monotonitás keretei közül.

A 2008-as évben megjelent Samsung MP3 lejátszók (S2, S3) jellemzői: barátságos kezelő felület, a kellemes fényhatások, a színkavalkád, a kerekített végek és a vékony kialakítás. Az IFA-n bemutatásra kerülő új készülékek a sorozat előző darabjainak útján haladnak tovább, de még több funkciót és lehetőséget nyújtanak.

Samsung S2 -"Kavics"Samsung S2 -"Kavics"A Samsung MP3 üzletágának elnök helyettese, Choi Young-gyoo az új MP3 sorozat kapcsán számos új funkciót emelt ki, mint a filmek lejátszása, a kép- és szövegnézegető, vagy a beépített játékok. Ezek a funkciók mind követik a mobil világban is jelen lévő trendeket, amelyeket már a felhasználók már az MP3 lejátszóiktól is elvárnak.

„A Samsung arra törekedett az új MP3 lejátszók tervezésekor, hogy egy komplett szórakozási forrást biztosítson, amelyek más készülékkel, akár mobilokkal is összekapcsolható. A Samsung MP3 lejátszói egyszerűvé teszik a különféle tartalmak megosztását." – emelte ki Choi Young-gyoo.

Samsung U4Samsung U4A most bemutatott készülékeket kifejezetten egyedi funkciókkal is felszerelték, mint az UCI (User Created Interface) és a DNSeTM. Új funkció a Web 2.0-ra is alkalmas EmoDioTM, amellyel az Internet használata mellett információkat és tartalmakat is meg lehet osztani az eszközökkel.

A Samsung új, beépített USB végű U4 MP3 lejátszója az U3-as lejátszó méltó utódja. Az USB csatlakozó egyszerűvé teszi az információk és tartalmak megosztását. Utazáshoz kiváló hangzást, prezentációk elmentéséhez elegendő tárhelyet biztosít.

Samsung U4Samsung U4Teljes mértékben az érzékekre és a multimédiás tudásra fektették a tervezők a hangsúlyt. Az U4 olyan magas fényű kerek panelt alkalmaz, amely a Samsung LCD TV-kben és monitorokban volt csak jellemző eddig. A Samsung saját fejlesztésű DNSeTM 2.0 technológiának köszönhetően kitűnő hangzást kínál a lejátszó. Szintén hangsúlyos a lejátszó egy hüvelykes szürke OLED kijelzője és a három különböző fényárnyalatban világító LED háttérvilágítása, amely a hangzás mellett a vizuális megjelenését is élménnyé teszi.

Az U4 a 16 órás lejátszási idejével és a 2, illetve 4GB-os memória kapacitásával ideális zenei eszköz. A lejátszó három színben, rózsaszín, lila és kék árnyalatokban lesz elérhető.

Az új Samsung Q1-es lejátszó 2,7"-os kijelzőjének equalizere sejtelmesen pulzál a háttérkép fölött, míg az érintő gombokat körbevevő kék kontúr sötétben is eligazít.

A készülékre még szeptember második feléig várni kell itthon, de megéri. A Samsung célja a fejlesztéskor az volt, hogy elérje a világ legjobb hangzását. A mélyek igazán mélyek lettek, de a közép és a magas tartomány is gyönyörűen szólalnak meg.

Samsung YPS3Samsung YPS3A kijelzőn MPEG4/WMV valamint JPEG/GIF/PNG/BMP file-ok egyaránt megjeleníthetőek a már megszokott igen magas minőségben. Az nagy kapacitású akkumulátornak hála egy hosszabb utazás alatt sem marad senki társ nélkül, hiszen 30 óra hang és 4 óra videó lejátszást tesz lehetővé egyetlen feltöltés. A tárhelyre sem lehet panasz: itthon a 4 és 8 GB-os kivitel kerül bevezetésre.

Dinamikus hangzás, egyedi design és több mint tizenhárom óra rendelkezésre állási idő jellemzi a Samsung S2 MP3 lejátszót, amely már Magyarországon is elérhető.

Júniustól Magyarországon is kapható a Samsung divatos, kavics formájú MP3 lejátszója az S2 (hivatalos nevén YP-S2), amely letisztult desingjával és kristálytiszta hangzásával azonnal meghódítja az újdonságra vágyó és a trendkövető vásárlókat.

A „zenélő kavicsnak"-nak is nevezett készüléket a Samsung mérnökei saját fejlesztésű hangtechnikájukkal, a DNSeTM -vel szerelték fel és ennek köszönhetően tiszta, torzításmentes hangokat sikerült előállítaniuk.

Törekedtek arra, hogy a lejátszó ötvözze magában a könnyed kezelhetőséget, a sokoldalú és minőségi teljesítményt,  illetve az egyedülálló megjelenést.

A személyre szabott igények kielégítése érdekében a beépített hangszínszabályzóval is ellátták az S2-őt. A „Kedvenc zene" funkció bekapcsolásával mindenki, saját ízlése szerint és egyéni beállításaival hallgathatja kedvenc zenéit.

Samsung YPS3Samsung YPS3Az 1 illetve 2 GB memória kapacitás pedig elegendő helyet biztosít a számok tárolásához. Ráadásul a Samsung dinamikusan világító LED kijelzőt alakított ki a lejátszó sima, természetes hatást kölcsönző felületén, amellyel hangulatosabbá válik készülék használta, bárhol, bármikor is veszi elő azt a felhasználó.

A nyakba akasztható fülhallgató pedig divatos kiegészítővé teszi az S2-őt, amely öt különböző színárnyalatban elérhető: fekete, fehér, piros, zöld és lila színekben.

A Samsung Electronics bemutatja az új S3 (YP-S3) MP3 lejátszóját. A tavalyi rendkívül sikeres K3 modellt felváltó apró, elegáns multimédia lejátszó ergonomikus design-ja még kifinomultabb, hangzása még tökéletesebb, kijelzőjén videófájlokat is megtekinthetünk.

A Samsung S3 MP3 lejátszó hangzásának minőségét a Digital Natural Sound (DNSe 2.0) teszi még tökéletesebbé, tizenkét (audio equalizer) hangszínszabályzó beállítási lehetőséggel valamint előre beépített profilokkal, mint például a Concert Hall, Studio és Rock. A Street Mode zajos környezetben is segíti a hallgatót, így a 3D hangzás és a Bass Boost beállításokkal még személyre szabottabb effektek közül választhatunk.

Az S3 külső megjelenésében öt különböző színárnyalat lesz elérhető (fekete, fehér, piros, zöld és kék színekben), továbbá három képernyőkímélő szerepel a kiválasztható háttérbeállítások között. A még élménydúsabb használathoz, a Samsung egy ritmikusan világító LED kijelzőt épített az MP3 lejátszóba.

A Samsung mérnökei ráadásul fogás mintákat vettek sok száz embertől, hogy a könnyű kezelhetőség érdekében megfelelően tudják kialakítani a készülék ideális formáját. A széleket lekerekítették, a hátlapot pedig különböző szögekben megdöntötték, hogy a lehető legjobb érzést nyújtsa a felhasználóknak a kézbe vétele.

Az új Samsung S3 MP3 lejátszóval egy igazi multimédiás eszköz lett. A beépített MP3, videó lejátszó, az FM radió, amiről még adásokat is rögzíthetünk, a képnézegető, a dokumentum olvasó és az ébresztő óra mind a felhasználó kényelmét szolgálja. Mindezek mellett még öt különböző játék is szerepel a készülék menüjében.

A Samsung S3 2008. júniustól elérhető 2, 4 és 8 GB-os memóriakapacitással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük