2024.március.29. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2011-ig az Invitel Távközlési Zrt. lett a Hungaroringen rendezett események hivatalos kommunikációs partnere

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/3941"><img class="image thumbnail" src="/files/images/hungaroring1.thumbnail.jpg" border="0" alt="Hungaroring" title="Hungaroring" width="100" height="46" /></a></span>A telefon- és internet-forgalom sokszorosa a megszokottnak, amikor a ?száguldó cirkusz" Magyarországra látogat. Az Invitel pályázat útján nyerte el a lehetõséget, hogy a mogyoródi pályán rendezett versenyeken telefon- és internet szolgáltatást nyújtson. <p> 

 hungaroringA telefon- és internet-forgalom sokszorosa a megszokottnak, amikor a ?száguldó cirkusz" Magyarországra látogat. Az Invitel pályázat útján nyerte el a lehetõséget, hogy a mogyoródi pályán rendezett versenyeken telefon- és internet szolgáltatást nyújtson.

 

 hungaroringA telefon- és internet-forgalom sokszorosa a megszokottnak, amikor a ?száguldó cirkusz" Magyarországra látogat. Az Invitel pályázat útján nyerte el a lehetõséget, hogy a mogyoródi pályán rendezett versenyeken telefon- és internet szolgáltatást nyújtson.

 

A Hungaroring Sport Zrt. és az Invitel Távközlési Zrt. nemrégiben kötött, 2011-ig érvényes szerzõdése alapján az Invitel lett a Hungaroringen rendezett események hivatalos kommunikációs partnere.

A következõ hosszú hétvége alatt közel több mint 500 új igényt kell kiszolgálni, és a megnövekedett adatforgalom útját biztosítani a távközlési hálózaton keresztül a helyi és nemzetközi sportújságírók, szervezõk, fotósok, a csapatok és a külföldi tévécsatornák kérése alapján. A telefon- és internetforgalom zavartalan mûködését az Invitel egyedi ajánlatokkal segíti. A helyszínen elsõsorban a 12Mbit/s internetcsomagok a népszerûek, és számos igény mutatkozik a magas hangminõségû ISDN szolgáltatásokra is. Valamennyi csapat elõzetes egyéni igények szerint használja az Invitel nyújtotta telefon- és internet szolgáltatást, a nemzetközi nagy sávszélességû bérelt vonali összeköttetés pedig szerzõdött társszolgáltatókon keresztül válik elérhetõvé.

Az Invitel telefon szolgáltatása, teljes körû internet szolgáltatása valamint üzleti kommunikációs megoldásai országos szinten elérhetõek. Egyetemes szolgáltatási területe Magyarország 15%-át fedi le, amelyhez kilenc primer körzet tartozik. A HTCC csoport tagjaként az Invitel közel hétszázezer elõfizetõt szolgál ki, és több mint 20 ezer üzleti ügyfelet lát el a legkülönbözõbb telekommunikációs szolgáltatásokkal. 1994 óta több mint 500 millió dollár értékû befektetést hajtott végre Magyarországon.

http://www.invitel.hu/.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.