2022.01.20.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Figyelõ TOP 200 Gála: szempont a vállaltok társadalmi felelõsségvállalása

3 min read
  <p><strong><span class="inline left"><a href="/node/3943"><img class="image thumbnail" src="/files/images/top200.thumbnail.jpg" border="0" alt="Figyelõ Top 200" title="Figyelõ Top 200" width="100" height="89" /></a></span>A Sanoma Budapest és a Gundel Étterem Magyarországon elsõként rendez egy olyan exkluzív eseményt, a TOP 200 Gálát, amelyen a CSR (vállalatok társadalmi felelõsségvállalása) szempontok kiemelt szerepet kapnak.</strong></p><p> 

 

Figyelõ Top 200A Sanoma Budapest és a Gundel Étterem Magyarországon elsõként rendez egy olyan exkluzív eseményt, a TOP 200 Gálát, amelyen a CSR (vállalatok társadalmi felelõsségvállalása) szempontok kiemelt szerepet kapnak.

 

 

Figyelõ Top 200A Sanoma Budapest és a Gundel Étterem Magyarországon elsõként rendez egy olyan exkluzív eseményt, a TOP 200 Gálát, amelyen a CSR (vállalatok társadalmi felelõsségvállalása) szempontok kiemelt szerepet kapnak.

 

 A szervezõk célja, hogy a rendezvényen résztvevõ vezetõ magyar vállalatok figyelmét felhívják a gazdasági- társadalmi és környezeti szempontok vállalati mûködésbe való integrálásának fontosságára.

A Sanoma Budapest, a Gundel Étterem és a Roxer Produkciós Ügynökség a TOP200 Gála szervezése során, a TOP200 kiadvány szerkesztésétõl a legyártásán át a rendezvény lebonyolításáig igyekeznek a CSR elveinek minél jobban megfelelni. Következésképp a TOP200 lista összeállításakor már nem csak az kerül nagyító alá, hogy mekkora gazdasági eredményt ért el a 200 legnagyobb magyarországi vállalkozás, hanem az is, hogy ezen gazdálkodó szervezetek a vállalatirányítási és döntéshozatali folyamataikban mennyire felelõsek és tudatosak.

A rendezõk célja, hogy rámutassanak arra, hogy a vállalatok mûködése során számtalan lehetõség kínálkozik, ahol felelõs magatartással hozzájárulhatnak a fenntartható fejlõdéshez. Példaként bemutatják, hogy a legrangosabb hazai üzleti eseményt, a TOP200 Gálát a korábbi években megszokott színvonalon, de CSR-tudatosan is meg lehet szervezni, törekedve az ökológiai kockázatok csökkentésére, az egyenlõ esélyek megteremtésére. Ehhez a koncepcióhoz illeszkedve a szervezõk idén olyan cégeket kértek fel a díjátadó gála szponzorainak, amelyek fejlett CSR-stratégiával rendelkeznek, és azonosulni tudnak a Figyelõ TOP 200 kezdeményezésével és céljaival.

A rendezvény CSR-tanácsadója a B&P CSR management, a régió legnagyobb CSR-tanácsadó vállalata

A TOP200 Díjátadó Gála idõpontja 2007. október 13-a, helyszíne a Szépmûvészeti Múzeum.

További információ:

A Figyelõ üzleti és gazdasági hetilap immár több mint egy évtizede jelenteti meg népszerû idõszakos kiadványát, a legnagyobb és legeredményesebb magyarországi vállalkozásokat bemutató Figyelõ Top 200-at. Magas szakmai színvonalon, nemzetközi sztenderdek alapján, tapasztalt szakértõk állítják össze a Top 200 listát, amely objektíven méri az elõzõ év gazdasági teljesítményeit és közli a teljesítményük alapján a 200 legnagyobb vállalat közé besorolt cégek rangsorát. A Figyelõ a Gundel Étteremmel együttmûködve a 2000. évtõl rendezi meg a Figyelõ Top 200 Gálát, amelyen valóban a gazdasági és politikai élet meghatározó szereplõi vesznek részt. A Gála az elõzõ év jelképes lezárása a magyar üzleti élet számára. A nagyszabású rendezvény díjátadással kapcsolódik össze, amely során Magyarország 200 legeredményesebb vállalata közül több kategóriában vehetik át a legsikeresebb cégek az elismeréseket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük