2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Mérték Mértéktelenség – kétfordulós ruhatervezői pályázat diákoknak és amatőröknek

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/13457"><img class="image thumbnail" src="/files/images/divat1.thumbnail.jpg" border="0" width="78" height="100" /></a></span> <p>A Rothschild Klári Ruhatervező Szakközépiskola kétfordulós nemzetközi ruhatervező pályázatot hirdetett ipar- és képzőművész diákok, valamint műkedvelő alkotók számára Rothschild Klári Nemzetközi Ifjúsági Ruhatervező Nagydíj <strong>Mérték Mértéktelenség </strong>címmel. </p><p>

 divat1.thumbnail

A Rothschild Klári Ruhatervező Szakközépiskola kétfordulós nemzetközi ruhatervező pályázatot hirdetett ipar- és képzőművész diákok, valamint műkedvelő alkotók számára Rothschild Klári Nemzetközi Ifjúsági Ruhatervező Nagydíj Mérték Mértéktelenség címmel.

 divat1.thumbnail

A Rothschild Klári Ruhatervező Szakközépiskola kétfordulós nemzetközi ruhatervező pályázatot hirdetett ipar- és képzőművész diákok, valamint műkedvelő alkotók számára Rothschild Klári Nemzetközi Ifjúsági Ruhatervező Nagydíj Mérték Mértéktelenség címmel.

A textil és ruhatervező művészeti szakiskolát 1995-ben Rothschild Klári jobb keze alapította abból a célból, hogy a varrás legmagasabb művészetét az „Haute Couture" tudást továbbadja. A divatiskolában kiemelt tudású, a mai magyar iparművészeti körökben is elismert művész-tanárok oktatnak.

"Engedd el a fantáziádat, és tervezz olyan 3-as kollekciót, amely a mai társadalomban fellelhető mérték és mértéktelenség -ek megnyilvánulásait világítja meg. Terveid minél merészebben ragadják meg rálátásodat arra a modern világra, amelyben élsz, ruháid olyan üzeneteket fogalmazzanak meg, melyek felrázzák a társadalmat.

Hisszük, hogy mi fiatal ruhatervezők hitelesen meg tudjuk fogalmazni társadalomkritikánkat!" Ez a frappáns felhívás kelthette fel azon fiatal tervezők figyelmét, akik munkái elindulhattak a versenyen.

A verseny, a díjátadó ünnepség, valamint a Rothschild Klári Ruhatervező Szakközépiskola diákjainak nagyszabású divatbemutatója 2008. június 21.-én lesz a Gundel Étteremben. A bemutató hívatott annak prezentálására, hogy a fiatal tehetségek miként látják közvetlen környezetünket a ruha nyelvén kifejezve. Bemutatják gondolatukat, kritikájukat a modern társadalomról.

rothschildklari divatiskolaAz iskola elérhetősége: Rothschild Klári Ruhatervező Magániskola; 1073. Budapest; Akácfa utca 50. 322-2014

http://www.rothschild-iskola.hu/     

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.