A gyorsaság és a megbízhatóság döntő tényezők a modern logisztikában és szállítmányozásban, ezért a DHL Express folyamatosan ellenőrzi hálózatának teljesítményét a hatékonyság további javításának érdekében.

A gyorsaság és a megbízhatóság döntő tényezők a modern logisztikában és szállítmányozásban, ezért a DHL Express folyamatosan ellenőrzi hálózatának teljesítményét a hatékonyság további javításának érdekében.

 

  
    A gyorsaság és a megbízhatóság döntő tényezők a modern logisztikában és szállítmányozásban, ezért a DHL Express folyamatosan ellenőrzi hálózatának teljesítményét a hatékonyság további javításának érdekében. A DHL Express versenyképes szállítási idő programjának (CTTP) eredményeképpen több mint 27 000 város között lett rövidebb a küldeményszállítási idő Európában (különösen Kelet-Európa tekintetében), a Közel-Keleten és Afrikában.

    Ehhez a teljesítményhez nagyban hozzájárult új lipcsei légi elosztó központunk megnyitása ez év májusában, továbbá kiváló közúti infrastruktúránk is, amelyek révén szállítási útvonalaink több mint egyharmadán értünk el javulást. Közel 1 300 új szállítási útvonalat hoztunk létre a dokumentumok (nem vámköteles küldemények) következő munkanapi kiszállítása érdekében, így 27 százalékkal növeltük ezen útvonalak számát. Kiemelkedő eredménynek tartjuk, hogy Európa nagyvárosaiból, üzleti központjaiból 1 munkanap alatt eljuttatjuk a dokumentum küldeményeket Moszkvába és Szentpétervárra, hiszen mára Oroszország vált a második legnagyobb dokumentum célországgá Európában.

    Lyndon Morgan, A DHL Kelet-Európa, Közel-Kelet és Afrika (EEMEA) operációs igazgatója szerint: "Feladatunk a szektor állandó figyelése, és a maximális potenciál kiaknázása. DHL EXPRESS WORLDWIDE szolgáltatásunk gyorsabb, és megbízhatóbb, mint valaha. Mindemellett célunk a szolgáltatás állandó fejlesztése azért, hogy továbbra is ügyfeleink elsőszámú választása legyünk."

    Kelet-Európa, Közel-Kelet és Afrika értékesítési igazgatója, David Wilson hozzátette: "A szolgáltatás erősítésével biztosítjuk ügyfeleinket a kiválóságunkról, megbízhatóságunkról és ügyfélorientáltságunkról."

    A CTTP program második fázisa 2008-ban indult, azzal a céllal, hogy fejlesszük az áruszállítás speciális területeit. A DHL Express minden régiója részt vesz a munkában és a programnak köszönhetően hamarosan további fejlesztések indulnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük