www.mav-start.huwww.mav-start.hu

A vonaton utazók június 31-én két eseményre is utazhatnak 50 %-os alkalmi menettérti kedvezénnyel az alábbi feltételek mellett:

 www.mav-start.huwww.mav-start.hu

A vonaton utazók június 31-én két eseményre is utazhatnak 50 %-os alkalmi menettérti kedvezénnyel az alábbi feltételek mellett:

Múzeumok Éjszakája

A Múzeumok Éjszakájára a MÁV-START Zrt. a rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít. Ennek értelmében:

„Az alkalmi menettérti jegy megvásárolható bármely belföldi viszonylatban a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén belül. A kedvezményes menetjegy leghamarabb 2008. június 21-én 00.00 órától vehető igénybe, és a visszautazást, 2008. június 22-én 24.00 óráig szükséges lebonyolítani. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra, a Múzeumok Éjszakája rendezvény belépőjének felmutatásával együtt érvényes. A belépő hiánya esetén az alkalmi menettérti menetjegyet jegyvizsgálatkor, teljesárú menetjegyre szükséges kiegészíteni menettérti útra, és felszámításra kerül a MÁV- START Üzletszabályzatában előírt pótdíj is."

MÁV-START Családi Bringatúra

A MÁV-START Zrt. hagyományteremtő szándékkal hirdeti meg 2008. június 21-én a Balaton keleti medencéje körüli kerékpártúrát gyermekeknek, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Célunk, felhívni a figyelmet a vasúti turizmus lehetőségeire, a kerékpározás és a vasúti utazás összekapcsolódásából származó előnyökre, Magyarország gyönyörű tájainak, kirándulóhelyeinek felfedezésére. Így például a Balatont vasúton elérő kerékpárosok nem csak kényelmesen érhetik el céljukat, de egyben közös feladatunkat, a környezetünk védelmét is támogatják, ha utazásukhoz a MÁV-START Zrt. szolgáltatásait veszik igénybe.

Hasonlóan a Múzeumok Éjszakájához a MÁV-START Családi Bringatúrára érkezőknek is, a személyszállító vasúttársaság 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely állomásról Siófok és Balatonalmádi állomásokra.

A menettérti kedvezmény az alábbi kritériumok mellett vehető igénybe:

   „A kedvezményes menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menettérti menetjegyek érvénytartamával azzal a korlátozással, hogy leghamarabb 2008. június 20-án 00.00 órától vehető igénybe, és a visszautazást, 2008. június 22-én 24.00 óráig szükséges lebonyolítani. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra, „Családi Bringatúra" feliratú bélyegzővel, a helyszínen történő lebélyegzés után érvényes. A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti menetjegyet jegyvizsgálatkor, teljesárú menetjegyre szükséges kiegészíteni menettérti útra, és felszámításra kerül a MÁV- START Üzletszabályzatában előírt pótdíj is."

A rendezvény helyszínei:

Siófok Vasútállomás

Balatonalmádi, Marathon Sport Hotel (8220 Balatonalmádi, Véghely D. u. 1.)

Időpontjai:

Siófok: 8.00 órától 10.45 óráig folyamatos regisztrációval

Balatonalmádi:11.00 órától 13.00 óráig

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük