A Magyar Könyvtárosok Egyesülete a Vodafone segítségével még a gyermeknap előtt összesen 1000 darab Macskafogó 2 „A sátán macskája" DVD-vel bővítette a hazai médiatárral rendelkező könyvtárak kínálatát. 

 

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete a Vodafone segítségével még a gyermeknap előtt összesen 1000 darab Macskafogó 2 „A sátán macskája" DVD-vel bővítette a hazai médiatárral rendelkező könyvtárak kínálatát. 

A Vodafone főtámogatóként vett részt a nagysikerű Macskafogó folytatásának elkészültében, mely április óta már DVD-n is kapható. A Macskafogó 2 „A sátán macskája" DVD a Vodafone-nak köszönhetően május végére, azaz gyermeknapra a hazai könyvtárakban is elérhető lesz.  

A Vodafone összesen 1000 darab Macskafogó 2 DVD-t ajándékoz a Magyar Könyvtárosok Egyesületének, mely a DVD-ket a médiatárral rendelkező könyvtárak között osztja el. A fővárosi könyvtárak mellett a rajzfilm elérhető lesz a nagyobb egyetemi, megyei, városi és községi könyvtárak audiovizuális gyűjteményeiben. A Macskafogó 2 „A sátán macskája" DVD-ket május végétől kereshetik a rajzfilm rajongói a jelzett könyvtárakban.

„A Vodafone felajánlása, miszerint 1000 darab DVD-t biztosít a médiatárral rendelkező könyvtáraknak szerte az országban, nagyon sok rajongónak, felnőttnek és gyermeknek okoz majd örömet, hiszen hamarabb juthatnak hozzá kedvenceikhez. Az ilyen volumenű beszerzés már jelentősen bővíti a DVD-k iránti nagyfokú kereslet kielégítésére biztosított könyvtári kínálatot. Éppen ezért, az elosztásnál különösen figyeltünk arra, hogy a lehetőséghez képest valóban mindenhol elérhetők legyenek a DVD-k. Az országos lefedettség, vagyis a település sűrűség aránya mellett figyelembe vettük a technikai felszereltséget is. Ezek alapján az egyetemi, megyei és városi könyvtárak mellett a fogadásra alkalmas községi könyvtárakban is ott lesznek a Macskafogó DVD-k." – mondta el Bakos Klára, a Magyar Könyvtárosok Egyesületének elnöke.  

„A Vodafone szponzorációs stratégiája kiemelten kezeli a hazai értékek támogatását. Ezért döntöttünk úgy, hogy kivesszük a részünk a Macskafogó 2 „A sátán macskája" létrejöttében. A Macskafogó sokaknak okozott nagy örömet, generációk nőttek már fel rajta. Az 1000 darab DVD-vel, melyek a Magyar Könyvtárosok Egyesületének segítségével jutnak el az ország minden szegletébe, már mindenki számára elérhető lesz ez a nagyszerű rajzfilm." – mondta el dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.   
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük