2023.november.29. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Aranylemez a Mystery Gangnek

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/13025"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Kokai_DSC_2957.thumbnail.jpg" border="0" alt="1." title="1." width="100" height="66" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>1.</strong></span></span> <p>Furcsa látni, ahogy egy agyon tetovált, meg egy hosszú kecskeszakállas srác jókedvűen iszogat egymás társaságában, majd másnap farkasszemet néznek a színpadon és beszólongatnak egymásnak de csak azért, hogy pár óra elteltével ismét a pultnál kössenek ki együtt.</p><p>

 1.1.

Furcsa látni, ahogy egy agyon tetovált, meg egy hosszú kecskeszakállas srác jókedvűen iszogat egymás társaságában, majd másnap farkasszemet néznek a színpadon és beszólongatnak egymásnak de csak azért, hogy pár óra elteltével ismét a pultnál kössenek ki együtt.

 1.1.

Furcsa látni, ahogy egy agyon tetovált, meg egy hosszú kecskeszakállas srác jókedvűen iszogat egymás társaságában, majd másnap farkasszemet néznek a színpadon és beszólongatnak egymásnak de csak azért, hogy pár óra elteltével ismét a pultnál kössenek ki együtt.

 Márpedig tegnapelőtt este Szegeden pont ez történt. A Magyarországon első alkalommal megrendezésre kerülő Red Bull Musicclash keretében két gyökeresen ellentétes banda vívott zenei csatározást: Mystery Gang és Balkán Fanatik. Rockabily és elektro ethno.

Két banda akik máskülönben tán soha nem kerültek volna egyazon koncertterembe, nem hogy ringbe. A Musicclash összehozta őket nem csak a színpadon, de az életben is, hisz a nap végére, vagy ha a buli végét nézzük, akkor a reggel elejére az együttes tagjai jó barátsággal váltak el.

A megmérettetés négy zenei feladatból állt. A bemelegítés után jött Kölcsönzene, amikor is Amy Winehouse Rehab c. számát adták elő saját stílusukban. Ezt követte az Adok-Kapok, amikor egymás dalát vették át a bandák. Majd jött az Összecsapás, ahol DJ Whiteboy által előkapott eltérő stílusú számokra kellett improvizálniuk az együtteseknek és ha mindez nem lett volna elég, ott volt végül a Joker. Tán ezt a legkönnyebb kitalálni, hogy mit is takar. Egy saját maguk által választott számot adhattak elő. Minden menet után a közönség füttyögése, tapsolása, üvöltése döntötte le, hogy ki kapja az egy-egy pontot.

 

2.2. 3.3.
4.4. 5.5.
6.6. 7.7.

Bár a verseny nem komoly díjért folyt mégis komolyan vették a harcot, és végül kőkemény egy ponttal a Mystery Gang vihette haza a megcsócsált aranylemezt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.