2022.június.25. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Autósan vagy gyalogosan: Megjelent Nokia Maps (fizetős szoftver) legújabb verziója a 2.0

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/13562"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Maps_UG_final_28408.thumbnail.jpg" border="0" width="78" height="100" /></a></span> <p align="left">A frissítések között megtalálható a továbbfejlesztett gyalogos navigáció, új műholdképek és a beépített iránytűvel történő tájékozódás támogatása</p><p align="left">

 maps ug final 28408.thumbnail

A frissítések között megtalálható a továbbfejlesztett gyalogos navigáció, új műholdképek és a beépített iránytűvel történő tájékozódás támogatása

 maps ug final 28408.thumbnail

A frissítések között megtalálható a továbbfejlesztett gyalogos navigáció, új műholdképek és a beépített iránytűvel történő tájékozódás támogatása

A Nokia bejelentette, hogy a Nokia Maps régen várt módosítása túljutott a béta-tesztelésen, és a vásárlók mostantól bármikor letölthetik. A februári bemutatása óta több mint 240 000 alkalommal letöltött Nokia Maps 2.0 programban továbbfejlesztették az opcionális autós és a gyalogos navigációt, valamint további multimédiás várostérképeket adtak hozzá. Mostantól az alkalmazás műholdképeket is kínál, valamint egy áttervezett felhasználói felületet.

maps ug final 284080004 0.thumbnailA Nokia térkép- és navigációs megoldásai navigációs sajátosságokat, helyi tartalmat és világtérképeket nyújtanak közvetlenül a felhasználók mobil eszközein, olyan módon, ahogy a kapcsolat nélküli eszközök nem képesek.

A Nokia Maps 2.0 frissített funkciói között szerepelnek:

01 nokia 6210 navigator lowres.thumbnailDRIVE – VEZETÉS:

– Az opcionálisan, továbbfejlesztett autós navigáció PND-szintű navigációs élményt biztosít gyorsabb útvonaltervezéssel.

– Könnyen használható, átdolgozott felhasználói felület, új navigációs körrel, amiben előre beállított nézetek is helyet kaptak (navigációs, nyíl és madárnézet).

– Legmagasabb szintű navigációs funkciók: jelzőoszlopok, többmegállós útvonaltervezés

WALK – SÉTA:

– Az opcionálisan választható gyalogos navigáció vizuális támogatással hatékonyan segít elsétálni A pontból B pontba. Segít beazonosítani a helyzeted a környező épületekről, utcákról és parkokról adott információk alapján. Amennyiben a készüléked alkalmas rá, akkor a mozgásod irányát is érzékeli.

– A Nokia Maps 2.0 17 város tömegközlekedési információit (a megállóhelyek bejáratait) is tartalmazza a megállók helyi jelölésével.

– Fejlett többérzékelős A-GPS helymeghatározás és gyalogos tájékozódás az iránytű segítségével (a beépített iránytű használatához Nokia 6210 Navigator szükséges).

02 nokia 6210 navigator lowres.thumbnailDISCOVER – FELFEDEZÉS:

– A hibrid megjelenítés műholdképek használatával egyes városokban a világ minden tájáról valódi távlati képeket biztosít a mobiltelefonon.

– Az úgy nevezett „one-box search" megjelölés lehetővé teszi, hogy keressen a helyszínek, címek, éttermek, éjszakai szórakozóhelyek, kirándulóhelyek vagy a szálláshelyek között.

– Új, emelt szintű multimédiás városismertetők fotókkal, videókkal és audio streamekkel.

A Nokia Maps 2.0 a Navteq és a TeleAtlas vektoros térképeit használja. Jelenleg több mint 200 ország térképe érhető el a Nokia Mappel, melyek közül több mint 70 navigációra is alkalmas. A térképek bizonyos eszközökre közvetlenül letölthetők, vagy a Nokia Map Loader szoftverrel számítógépről telepíthetők. A Nokia Map Loader új béta-verziója elérhető a Nokia Betalabs honlapján.

A Nokia Maps 2.0 és a Nokia Maps Loader legfrissebb kereskedelmi változata bizonyos készülékekhez ingyenesen* elérhető. http://www.maps.nokia.com/

*Bizonyos feltételekhez kötött. Adatforgalomi költségek lehetségesek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.