2022.június.27. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elõzetes: Verbatim a berlini IFA kiállításon

4 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/3888"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Verbatim%20fair%20stand%20part%201xxx.thumbnail.jpg" border="0" alt="A Verbatim stand terve" title="A Verbatim stand terve" width="100" height="66" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>A Verbatim stand terve</strong></span></span> <p>A Verbatim standja a 15.1-es csarnokban lesz majd az augusztus 31. és szeptember 5. között tartandó berlini IFA kiállításon. A Verbatim sok új termékkel jeletkezik, amelyekkel a minden digitális tárolási megoldásban minden területén vezetõ márkaként szeretne szerepelni.</p><p>

 a verbatim stand terveA Verbatim stand terve

A Verbatim standja a 15.1-es csarnokban lesz majd az augusztus 31. és szeptember 5. között tartandó berlini IFA kiállításon. A Verbatim sok új termékkel jeletkezik, amelyekkel a minden digitális tárolási megoldásban minden területén vezetõ márkaként szeretne szerepelni.

 a verbatim stand terveA Verbatim stand terve

A Verbatim standja a 15.1-es csarnokban lesz majd az augusztus 31. és szeptember 5. között tartandó berlini IFA kiállításon. A Verbatim sok új termékkel jeletkezik, amelyekkel a minden digitális tárolási megoldásban minden területén vezetõ márkaként szeretne szerepelni.

Az IFA elektronikai vásáron új termékekkel jelenik meg a tároló-specialista Verbatim mind az optikai, mind az USB és flash alapú memóriák területén. A fõ attrakció mindezek mellett mégis a 2,5 és 3,5 inches külsõ merevlemezek lesznek, amelyekkel elõször lép piacra a Verbatim. Ezen termékek megjelentetésével, illetve virágzó memóriakártya és USB tároló üzletágával a cég a magas minõséget képviselõ, vezetõ digitális megoldásokat nyújtó vállalatként kívánja megerõsíteni pozícióját.

verbatim hd dvd dl 30gbVerbatim HD DVD DL 30GBA Verbatim a világ legnagyobb kereskedelmi elektronikai kiállítása és vásárán, a berlini IFÁ-n mutatkozik be új, külsõ merevlemezes tárolóival. További innovációként a vásáron elérhetõ lesz a cég újgenerációs írható 30 gigabájtos kapacitású Dual Layer HD-DVD-je, továbbá az új 4 és 8 gigabájtos kapacitású SDHC flashmemóriák, valamint egy 16 gigabájtos kapacitású USB 2.0 Store'n'Go pendrive is.

Sok minden történt a kiegészítõk piacán is: a Verbatim bemutatja új, vezeték nélküli lézeres optikai egereit. Mindezek és sok más is megtalálható lesz a Verbatim 131-es, kétemeletes, mintegy 150 négyzetméteres standján.

A nagyfelbontású filmek, a HDTV és HD rekorderek használói számára fejlesztette ki a Verbatim 30 gigabájt kapacitású, Dual Layer formátumú HD-DVD-it, amelyek a vásáron szintén elérhetõk lesznek. Az új tároló írási sebessége 4,5 MB/s. A HD-DVD DL 30 GB kompatibilis a 2.1-es HD DVD szabvánnyal, és szeptembertõl Európa nagyobb árusítóhelyein is kereskedelmi forgalomba kerül.

3,5 es kulsõ hdd ház3,5 es kulsõ HDD házA Verbatim a szakvásáron bemutatja magas minõséget képviselõ, akár 750 gigabájt tárolókapacitást biztosító külsõ merevlemezeit. Szeptembertõl a Verbatim 2,5 inches sorozatában elérhetõk lesznek a 120, 160 és 250 gigabájtos modellek. A 2,5 inches sorozat darabjai USB 2.0 Firewire csatlakozón keresztül csatlakoznak a számítógéphez.

A szintén szeptemberben kereskedelmi forgalomba kerülõ, 3,5 inches modellek 500 és 750 gigabájtos változatban lesznek elérhetõk, és hagyományos USB 2.0, illetve USB 2.0 Firewire csatlakozóval kapcsolódnak a számítógéphez. Emellett, a 3,5 inches sorozat darbjai Ethernet csatlakozón keresztül NAS-ként (Network Attached Storage) azonnal számítógépes hálózathoz is csatlakoztathatók, idelális helyi hálózati tárolóként használhatók.

2,5 es külsõ ház2,5 es külsõ ház?A SmarDisk? Corporation, vezetõ észak-amerikai tároló gyártó nemrégiben történt felvásárlásnak köszönhetõen, mostanra a külsõ merevlemezes tárolók területén is  legmagasabb minõséget tudjuk biztosítani" – mondta el Kai Miroshnik, a Verbatim multimédiás perifériák üzleti részlegének EIMEA régiós menedzsere. ?Ez azt jelenti, hogy a külsõ merevlemezeket nemcsak a klasszikus USB 2.0-ás Firewire és Ethernet csatlakozókkal kínáljuk vásárlóinknak, hanem azok professzionális NAS hálózati interfésszel is rendelkeznek."

Az IFA alkalmából a Verbatim bemutatja új nagysebességû, 16 gigabájtos USB 2.0 Store 'n' Go kulcsát. Ami a kiegészítõket illeti, a Verbatim e téren is készült: vezeték nélküli, lézeres optikai egereket is hoz a kiállításra, amelyek tetszetõs formatervezése is figyelmet parancsol.

Az IFÁ-n a Verbatim teljes flashes memóriakártya-készletét felvonultatja, úgyis mint a legutóbbi 2 gigás microSD modellt, vagy a 8 gigás SDHC-t, de elérhetõk lesznek a 2-tõl 8 gigáig terjedõ kapacitású CompactFlash modellek is. A Verbatim microSD olvasási sebessége 4 MB/mp, írási sebessége 2 MB/mp. A leggyorsabb kategóriába tartozó SDHC kártyák írási sebessége 6 MB/mp. A maximális megbízhatóságot nyújtó 2, 4, és 8 gigás kapacitással elérhetõ CompactFlash kártyák írási sebessége szintén 4 MB/mp.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.