2023.március.20. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Enterprise Soft Kft. ? az SAP jegyében

4 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/3818"></a><span class="inline left"><a href="/node/3818"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Sap.thumbnail.jpg" border="0" alt="SAP" title="SAP" width="100" height="52" /></a></span></span>Üzleti tájékoztatóján az SAP partnerként mûködõ cég számítógépes ügyviteli rendszert és új, korszerû integrált vállalatirányítási rendszert ismertetett partnerei számára.  <p> 

 sapÜzleti tájékoztatóján az SAP partnerként mûködõ cég számítógépes ügyviteli rendszert és új, korszerû integrált vállalatirányítási rendszert ismertetett partnerei számára. 

 

 sapÜzleti tájékoztatóján az SAP partnerként mûködõ cég számítógépes ügyviteli rendszert és új, korszerû integrált vállalatirányítási rendszert ismertetett partnerei számára. 

 

 A tájékoztatón  Bognár Norbert, az Enterprise Soft Kft. ügyvezetõje,  Kiss Péter  termékmenedzser és Kircsi Ákos értékesítési vezetõ elõadását hallhatták a megjelentek.

A tárgyalt témakör: 

-SAP Business One a kis és közép-vállalatok igényei szerint, miben különbözik más megoldásoktól?

-A hatékony forrásszerzés.

-Informatikai képzések a partner Vanessa Vállalkozásfejlesztési és Pályázati Tanácsadó Kft.-nél.

Bognár Norbert ügyvezetõ elmondta, cégük 2006-ban alakult a hazai és külföldi KKV-k üzletvitelét javító szolgáltatások nyújtására.  Irodájuk a budapesti MOM-park közelében, ill. Pécsett található, öt tanácsadó munkatársat foglalkoztatnak.  Tevékenységük az SAP termékek bevezetésére, fejlesztésre, üzleti folyamatmenedzsmentre terjed ki.Direct sales szolgáltatásban telefonos megkereséseket is végeznek megbízás alapján, akár öt nyelven is. Az SAP Business One-al kapcsolatos tevékenységen kívül maguk is fejlesztenek IT alkalmazásokat.

Vallják, bármely vállalat hatékonysága javítható, ha elsõsorban termékei és szolgáltatásai hozzáadott értékét növeli, s minden más közvetett tevékenységét professzionális partnerre bízza.Ennek megvalósításához a cégeknek korszerû ügyviteli rendszert, optimalizált belsõ mûködést és költségkímélõ kiszervezett folyamatokat kell felmutatniuk. Az Enterprise Soft olyan szolgáltatások kialakítására törekedett, mely az ügyviteli rendszerek bevezetésétõl és üzemeltetésétõl kezdve, a pályázati tanácsadáson át a jogi tanácsadásig integrált portfóliót biztosít partnereinek és az ügyfeleknek.

A cég alapgondolata; ügyfelei és partnerei olyan üzleti ?családot" alkossanak, ahol egymás termékei és szolgáltatásai megismerhetõk, az üzleti tapasztalatok kicserélhetõk, a szolgáltatások megismerhetõk, új ismeretek szerezhetõk rendezvények és képzések révén.

Az Enterprise Soft a vezetõ termék, az SAP Business One rendszer bevezetése és fejlesztése mellett hatékony üzleti mûködésre vonatkozó szaktanácsadással, képzési programokkal és direkt sales szolgáltatással járul mindehhez.  A tartós üzleti kapcsolatot a kölcsönös bizalomra, a jó minõségû szolgáltatásra s a kedvezõ árakra kívánják alapozni.

Az SAP Business One terméke KKV-kre (10-50,  max. 500 munkavállalóval) szabott utóda az SAP korábbról ismert R2, R3 és MySAP produktumainak, melyek a nagyvállalatok igényeit elégítették ki.  Magyarországon 4-5 éve jelentkezett vele az SAP,  gyors bevezetést, optimalizált funkcionalitást kínálva. 

Integrált jellegû megoldás; egy központi adatbázisban tárolt információkkal különbözõ területeken különbözõ feladatok oldhatók meg, az összes vállalati folyamatra kiterjedõen. Olyan B2B megoldásokat biztosít, melyekkel a nemzetközi együttmûködésbe is be lehet kapcsolódni.

Az SAP Business One 

-segíti a naprakész vállalati kimutatásokat,

-áttekinthetõ folyamatokat mutat,

-mûködtetésével költségcsökkenés érhetõ el az lerövidült átfutási idõk, a kisebb raktárkészlet, a csökkenõ adminisztráció útján.

Az ügyvezetõ szerint 2-3 év alatt  beszerzése megtérül.

Webes elektronikus vevõi rendeléseket tesz lehetõvé (B2B, B2C9. Követhetõk vele a jogosultsági változások, távoli munkavégzést biztosít VPN kapcsolaton át. A rendszer átlagos bevezetési ideje 1-2 tanácsadó közremûködésével 2-3 hónap,  20-30 tanácsadó nappal.

A beszerzés pályázattal is megoldható; két lehetõséget is fel lehet használni, az SAP Financing szolgáltatását, ill. a pályázati partner Siemens Financing támogatását.  A maximális futamidõ 7 év,  az ellentételezés történhet forintban, euróban ill. svájci frankban.  Nincs pl. kihirdetési díj, a Siemes nem kér külön fedezetet.  A pályázati folyamodványi lap kitöltése után mintegy 2 héttel már eredmény várható.

Az Enterprise Soft oktatási partnere irodai, grafikai és programnyelvi képzéssel segíti az ügyfél-munkatársak oktatását. Kihelyezett tanfolyamokat visz a Holder Stúdióban, ahol néhány fõs csoportok is oktathatók, hétköznap, munkaidõben.

Az elõadók kiemelték, mindenképpen érdemes pályázni az EU támogatásra, s az SAP közremûködését kihasználni.

http://www.enterprisesoft.hu/

www.sap.hu/sapfinancing

www.sap.hu/businessone

Harmat Lajos

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.