2024.április.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Fénykép saját kezűleg percek alatt: HP Magyarországon is bemutatta a HP Retail Photo technológiát

4 perc olvasás
  <p><span class="inline left"><a href="/node/11160"><img class="image thumbnail" src="/files/images/4968HUE.hires.thumbnail.jpg" border="0" alt="A monokonzol kialakítású változat" title="A monokonzol kialakítású változat" width="73" height="100" /></a><span style="width: 71px" class="caption"><strong>A monokonzol kialakítású változat</strong></span></span>A HP ma már nemcsak az otthoni nyomtatók élvonalbeli szállítójaként, hanem a kiskereskedelmi fotóelőhívó piac szereplőjeként is jól ismert a technológiai ágazatban. A vállalat a mai napon Magyarországon is bemutatta a professzionális kiskereskedelmi fénykép előhívó berendezését, a HP Retail Photo Solutions-t. </p><p> 

 

a monokonzol kialakítású változatA monokonzol kialakítású változatA HP ma már nemcsak az otthoni nyomtatók élvonalbeli szállítójaként, hanem a kiskereskedelmi fotóelőhívó piac szereplőjeként is jól ismert a technológiai ágazatban. A vállalat a mai napon Magyarországon is bemutatta a professzionális kiskereskedelmi fénykép előhívó berendezését, a HP Retail Photo Solutions-t.

 

 

a monokonzol kialakítású változatA monokonzol kialakítású változatA HP ma már nemcsak az otthoni nyomtatók élvonalbeli szállítójaként, hanem a kiskereskedelmi fotóelőhívó piac szereplőjeként is jól ismert a technológiai ágazatban. A vállalat a mai napon Magyarországon is bemutatta a professzionális kiskereskedelmi fénykép előhívó berendezését, a HP Retail Photo Solutions-t.

 

A szolgáltatás először a Media Markt és Saturn áruházakban válik elérhetővé. A sajtó képviselői a Duna Plaza Saturn áruházában gyakorlati bemutató keretében ismerhették meg ezeket az új rendszereket.

a hálózatos változatA hálózatos változatAz elmúlt néhány év alatt a képalkotás komoly fejlődésen ment keresztül. Az analóg technika helyét átvette a digitális képalkotás, mely gyorsabb, időtakarékosabb és költséghatékonyabb megoldásokat kínál, és amit a szabadsága és egyszerűsége miatt egyre többen választanak. Az ügyfelek egyre kreatívabbak, és a hagyományos 10×15 cm-es fotók már nem elégítik ki igényeiket. „Fontos, hogy megfeleljünk az új követelményeknek és a digitális nyomtatási szolgáltatások széles körével álljunk ügyfeleink rendelkezésére. A fotókioszkkal ellátott üzletekben az ügyfelek maguk nyomtathatják ki digitális adathordozóról fotóikat és akár kreatív megoldásokat is alkalmazhatnak a kivitelezésnél" – tájékoztat Dr. Czinege László, a HP Magyarország vezérigazgató-helyettese, a Képalkotási és Nyomtatási Divízió igazgatója.

 

1.1. 2.2.
3.3. 4.4.
5.5. 6.6.
7.7. 8.8.

A digitális előhívók egyértelmű előnyei közé sorolható továbbá, hogy az analóg technikához képest sokkal környezetbarátabb megoldások, hiszen a fotók kinyomtatásához semmilyen vegyszerre, kemikáliára nincsen szükség. A HP fotókioszk megoldása mindezek felett a fotó-és képalkotási iparág európai „Oscar-díját" is magáénak tudhatja, 2007-ben a legjobb fotókioszk címmel bekerült a TIPA (Technical Image Press Association) díjas termékek sorába.

A HP Photosmart PE1000 Express Station jelenleg az egyetlen Magyarországon működő tintasugaras technológiára épülő önkiszolgáló fotóelőhívó rendszer. Az expressz előhívó rendkívül egyszerűen használható kezelőfelületének köszönhetően a vásárló saját maga, eladói segítség nélkül „hivathatja elő" fotóit, melyeket azonnal, hihetetlenül rövid időn belül kézhez is vehet. Az első nyomat általában 25 másodpercen belül készül el, ezt követően 5-5 másodpercre van szükség a további képek nyomtatásához, ami összesen 700 nyomat/óra sebességet jelent. Ráadásul a tökéletes minőségű fotók színtartósságát a HP akár 200 évig is garantálja!

A HP Photosmart Studio a kreatív lehetőségek egész tárházát nyújtja a felhasználók számára. A vásárlók a hagyományos 10×15-ös mérettől egészen a 60×90 cm-es plakátig, a legkülönbözőbb méretekben nyomtathatják ki fotóikat. Továbbá a digitális technológiának köszönhetően számtalan kreatív funkció közül választhatnak, úgy mint egyedi fotós naptárak készítése, fotóalbumok, üdvözlő kártyák szerkesztése és nyomtatása.

A rendszer különböző banki kontrsukciókban hozzaférhető mindezon helyek számára, ahol erre igény mutatkozik. A kialakitása nem vadálálló, tehát nem lehet felügyelet nélküli helykre, például aluljárókba vagy áruházi előterekbe telepíteni. A kialakitás flexibilis, hiszen másik gyártótól származó dia scanner, vagy cd/dvd iró eszköz is csatlakoztatható a kiépítéshez.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.