2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Gyenesdiás -Család barát & aktív a Diási Játékstrand – 2008 nyár

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/13596"><img class="image thumbnail" src="/files/images/delfin.thumbnail.jpg" border="0" alt="A pancsolóhoz irány a delfin(figura)" title="A pancsolóhoz irány a delfin(figura)" width="100" height="75" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>A pancsolóhoz irány a delfin(figura)</strong></span></span> <p>A jelenlegi  (értelmes) beruházás nyomor idején önkormányzati beruházásként valósult meg a Diási játékstrand színvonalas fejlesztése, melynek keretében delfin alakú, természetes pancsoló, többfunkciós játszótér színpadi elemmel, árnyékolók és vízparti gyümölcskoktélozóval építették.Mintha nem is Magyarországon lennénk, hanem valahol a mediterraneumban.</p><p>

 a pancsolóhoz irány a delfin(figura)A pancsolóhoz irány a delfin(figura)

A jelenlegi  (értelmes) beruházás nyomor idején önkormányzati beruházásként valósult meg a Diási játékstrand színvonalas fejlesztése, melynek keretében delfin alakú, természetes pancsoló, többfunkciós játszótér színpadi elemmel, árnyékolók és vízparti gyümölcskoktélozóval építették.Mintha nem is Magyarországon lennénk, hanem valahol a mediterraneumban.

 a pancsolóhoz irány a delfin(figura)A pancsolóhoz irány a delfin(figura)

A jelenlegi  (értelmes) beruházás nyomor idején önkormányzati beruházásként valósult meg a Diási játékstrand színvonalas fejlesztése, melynek keretében delfin alakú, természetes pancsoló, többfunkciós játszótér színpadi elemmel, árnyékolók és vízparti gyümölcskoktélozóval építették.Mintha nem is Magyarországon lennénk, hanem valahol a mediterraneumban.

 A megújult, a külhoniakkal egyező színvonalon elkészült  Diási játékstand továbbra is az aktívabb élményt kereső felnőtteknek és gyermekeknek nyújt gazdag programkínálatával, animátoraival, kellemes strandrádiójával, ingyenes internethasználattal és számos szabadtéri játékeszközével (2008-ban újdonság a sakk és malom mellett a Twister, ugróiskola, lengőteke) élményteli kikapcsolódást.

a hastánc megmozgat, szórakoztat és fogyaszt....A hastánc megmozgat, szórakoztat és fogyaszt….Este elegáns sétány mentén hangulatos világításban sétálhatunk a parton. Az első olyan Balaton parti komplexum, amilyennek soknak kellene lennie, hogy nem a multkor Keszthelyen látott lelombozó állapotokat – képriportunk a A romlás virágai – Keszthely, a Balaton egykori ékköve 1. rész és innen még két részen át -tapasztaljuk, és ne a Fertő tó vagy akár a horvát tengerpart szívja el a pihenni vágyókat. Mivel a felmelegedés miatt az egyre hosszabb jó idójárás adott, ha megfelelő áron szinvonalas idegenforgalmi beruházások és ami e mellé fontos megfelelő propaganda van, akkor a Balaton melletti szezon március végétől szeptember közepéig is kitart. Ez viszont már megfelelő anyagi alapot tudna meginmt teremteni a balaton-melléki emberek megélhetésére.

A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület is új szolgáltatással várja vendégeit: 2008 nyarán kedvezménykártyát vezet be. A Gyenesdiás Kártyával az egyhetes ingyenes strandbelépésen túl számos kedvezményes helybeli és régiós szolgáltatás úgymint termál és gyógyfürdők, éttermek, extrémsportok stb. vehető igénybe. A kártya felnőttek számára 1990,- , míg a gyermekek részére 990,- forintos áron a turisztikai egyesület partnerszállásadóinál kapható.

'Minden kor kedvencei' a Diási Játékstrandon-Sindbád Strandrádió: a Helikon Rádió FM 99,4 és a Fun-Tastic Ügynökség együttmuködésének köszönhetően az idei évben fergeteges strand hangulat költözik a Diási Játékstrandra. A rádió szerkesztői a nap folyamán három nyelven aktuális hírekkel, információkkal, riportokkal, programajánlókkal, Időjárásjelentéssel, valamint minden kor kedvenc dallamaival szórakoztatják a strand vendégeit.

Az idei évben immár 4. alkalommal ad otthont a Diási Játékstrand az Országos Strandröplabda Mesterbajnokságnak 2008. augusztus 1-3 között. A három napos verseny során az első napon a selejzető mérkőzések zajlanak, majd a következő két napon a 16-os tábla mérkőzései kerülnek lebonyolításra.

A már jól bevált animációs programsorozat a vendégek elvárásainak megfelelően az idei évben is megrendezésre kerül. Minden nap képzett animátorok   délelőtt 11-től sport, gyermek és családi programok széles skáláját kínálják vizen és parton gondoskodva így kicsik és nagyok felhőtlen időtöltéséről.

Tourinform Gyenesdiás T/F.: 06 83/511-790

 http://www.gyenesdias.info.hu/  

gyenesdias@tourinform.hu

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.