2022.december.05. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

iWiW Mobil: még közelebb másokhoz, 3 és fél millió zsebben hordozható Kapcsolat

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/14478"><img class="image thumbnail" src="/files/images/origo.thumbnail_1.jpg" border="0" alt="www.origo.hu" title="www.origo.hu" width="100" height="66" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.origo.hu/">www.origo.hu</a> </strong></span></span>Elkészült az iWiW Mobil, az iWiW webes alkalmazás mobiltelefonokra kialakított speciális változata. A korszerű fejlesztés kényelmesen használható a legtöbb internetezésre/wapolásra alkalmas készüléken és minden mobil szolgáltatónál elérhető.</p><p>

www.origo.huwww.origo.hu Elkészült az iWiW Mobil, az iWiW webes alkalmazás mobiltelefonokra kialakított speciális változata. A korszerű fejlesztés kényelmesen használható a legtöbb internetezésre/wapolásra alkalmas készüléken és minden mobil szolgáltatónál elérhető.

www.origo.huwww.origo.hu Elkészült az iWiW Mobil, az iWiW webes alkalmazás mobiltelefonokra kialakított speciális változata. A korszerű fejlesztés kényelmesen használható a legtöbb internetezésre/wapolásra alkalmas készüléken és minden mobil szolgáltatónál elérhető.

2008. június 23-ától alapértelmezett ikonként jelenik meg a T-Zones szolgáltatásban az iWiW elérés opciója. Az iWiW Mobil az iWiW webes közösségi portál mobilkijelzőkre optimalizált változata, amely a régi és új telefonkészülékeken egyaránt működtethető.

http://m.iwiw.hu/login.jsphttp://m.iwiw.hu/login.jsp Az új technológia segítségével az ügyfél a weben megszokott bejelentkezés után a már közismert iWiW-es menüből választhat: ismerősök közötti böngészés, adatok elérése, függő kapcsolatok elolvasása, a jelölések elfogadása/tiltása, üzenetek olvasása, törlése, válasz küldése, közös ismerősök vizsgálata, üzenő-falra írt üzenetek elolvasása, csoport üzenet küldése, keresés a regisztrált iWiW tagok között.

„A fejlesztések során igyekeztünk az iWiW közösségi portált úgy kialakítani, hogy minden mobiltelefonnal rendelkező ügyfelünk bárhonnan és bármikor elérje az oldalt, és így ápolja baráti kapcsolatait akár a nap 24 órájában. Várakozásaink szerint az új, mobilos kezelőfelület egyszerű és gyors kezelhetősége révén hozzájárul majd a mobil internetezés kultúrájának általános elterjedéséhez is." – mondta Simó György, a Magyar Telekom Új Üzleti Területek és Üzletfejlesztési Üzletág vezetője.

A 2002-ben elindított iWiW lényege és jelentősége az, hogy mára a magyar ajkú internet „gyűjtőalkalmazása" lett. Kor- és célcsoporttól függetlenül rengeteg ember számára az első szolgáltatás, amelyen keresztül motivált kapcsolatba kerül az internettel. Sokan csak azért lépnek fel a világhálóra, hogy e lehetőségen keresztül megerősítsék, továbbfejlesszék személyes kapcsolatrendszerüket, akik pedig már rendelkeznek internet eléréssel, az iWiW miatt válnak napi felhasználókká. Az iwiw.hu látványos felfutása teljes mértékben egybevág azzal a korábbi szakmai hipotézissel, miszerint a „közösségi portálok", illetve a WEB 2.0 terjedése forradalmi áttörést hoznak az internet életébe. Az iWiW-nek ma több mint 3 és fél millió regisztrált felhasználója van: mainstream felület; egy eszköz, hogy a legtöbbet hozzuk ki létező és lehetséges kapcsolatainkból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.