2024.május.23. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Korlátlan Externet ADSL, már Emitel területen is

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/5365"><img class="image thumbnail" src="/files/images/externet.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="http://www.externet.hu/" title="http://www.externet.hu/" width="100" height="30" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.externet.hu/">http://www.externet.hu/</a> </strong></span></span>Májustól már a 77, 78 és 79-es telefonkörzetekben is elérhető az Externet korlátlan szélessávú internet kapcsolata, havi bruttó 2580 forinttól, belépési díj nélkül.</p><p>

http://www.externet.hu/http://www.externet.hu/ Májustól már a 77, 78 és 79-es telefonkörzetekben is elérhető az Externet korlátlan szélessávú internet kapcsolata, havi bruttó 2580 forinttól, belépési díj nélkül.

http://www.externet.hu/http://www.externet.hu/ Májustól már a 77, 78 és 79-es telefonkörzetekben is elérhető az Externet korlátlan szélessávú internet kapcsolata, havi bruttó 2580 forinttól, belépési díj nélkül.

Olcsóbb lehet az internet számlája májustól azoknak az előfizetőknek, akik az Externettől rendelnek ADSL-t a korábbi Emitel területeken – mondta el Pórffy András, az Externet elnök-vezérigazgatója. A szélessávú szolgáltatás új belépőknek és szolgáltatót váltóknak is akciós áron rendelhető a bevezető időszak alatt Baján, Kalocsán, Kiskunhalason, Kiskőrösön, valamint a környező településeken is.

Magánszemélyek részére már bruttó 2580 forintért előfizethető a 1Mbit/s sebességű korlátlan Otthoni ADSL Alfa csomag, ráadásul a jó minőségű kapcsolat mellé 3 darab e-mail postafiók, 50Mbyte webtárhely, valamint a felhasználó által beállítható spam- és vírusszűrés jár ingyenesen. A legkisebb, 1Mbites szolgáltatóváltó csomagért bruttó 3990 forintot kell fizetni havonta.

Üzleti előfizetők részére a fix IP-t és domain regisztrációt is tartalmazó üzleti csomagok mellett, a Magyarországon egyedülálló PowerDSL szolgáltatás is megrendelhető, ami a ma elérhető üzleti ADSL kapcsolatoknál jelentősen nagyobb sávszélességet, akár 36Mbit/s letöltési és 1,5Mbit/s feltöltési sebességet nyújt, a drága bérelt vonali kapcsolat árának töredékéért.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.