2024.május.18. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Környezettudatosan élni, és pihenni a zöldben?

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64788"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Danub_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="74" /></a></span>A 40 éves Danubius számára a hagyományok őrzése mellett a legnagyobb érték a természet megóvása, hogy a következő nemzedékek még zöldebb környezetben gyönyörködhessenek és pihenhessenek. 2012. október 7-én a Feneketlen-tónál és a Danubius Hotel Flamenco szállodában Danubius Családi Zöld Nap lesz. </p> <p> 

danub 0.thumbnailA 40 éves Danubius számára a hagyományok őrzése mellett a legnagyobb érték a természet megóvása, hogy a következő nemzedékek még zöldebb környezetben gyönyörködhessenek és pihenhessenek. 2012. október 7-én a Feneketlen-tónál és a Danubius Hotel Flamenco szállodában Danubius Családi Zöld Nap lesz.

 

danub 0.thumbnailA 40 éves Danubius számára a hagyományok őrzése mellett a legnagyobb érték a természet megóvása, hogy a következő nemzedékek még zöldebb környezetben gyönyörködhessenek és pihenhessenek. 2012. október 7-én a Feneketlen-tónál és a Danubius Hotel Flamenco szállodában Danubius Családi Zöld Nap lesz.

 

A szállodavállalat egész éven átívelő jubileumi esemény sorozatának őszi állomása egy ismeretterjesztő és szórakoztató családi nap, melynek programjait  a Danubius Goes Green jegyében a természet szeretete és védelme ihlette. A Danubius és együttműködő partnerei környezettudatos zöld programokkal várják a családokat ezen a napon a Feneketlen-tó körüli hatalmas zöld parkba. Interaktív játékok és foglalkozások tudatosítják, milyen fontos szerepe van rohanó világunkban a vizeknek, erdőknek, a természetes élővilágnak és játékosan tanítanak minden korosztályt, hogyan óvhatjuk környezetünket a hétköznapokban. A Danubius Családi Zöld Napon képviselteti magát többek között a WWF Magyarország Vízlábnyom Roadshow, a Budai Sas-hegy Természetvédelmi terület, a Budai Arborétum, a Magyar Madártani Egyesület, az Öko-Pack Játszóház, a Cerberos Állatvédő Egyesület, a Szépművészeti Múzeum és a Bioderma. Kisállat bemutató, varázsló erdei manó, szelektív hulladékgyűjtést tanító játékok, termés felismerés és erdei növénykóstoló, diótörés, célbadobás, soproni szőlő és mustkóstoló, vezetett arborétumi séta, ügyességfejlesztő játékok, kutyás bemutató színesítik a vasárnapi programot.

 

Bemutatkoznak a szállodavállalat gyönyörű természeti környezetben fekvő vidéki szállodái, a Danubius Premier Fitness animátora  a 4X jegyében átmozgatja a 4 korosztályt a zöldben. Kicsik és nagyok választhatnak a manó torna, dance ízelítő, 50+ és jóga közül, lesznek játékos erőfelmérő gyakorlatok, életmód és táplálkozási tanácsadás. A Danubius Hotel Flamenco kedvezményes étel-ital kínálata biztosítja a gondtalan családi szórakozást, a környezettudatos érdeklődők zöld kvíz nyereményjátékon vehetnek részt.

 

Részletes program: www.danubiushotels.hu/zoldnap 

Németh Krisztina

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.