A Kingston Technology Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc. ingyenes online StarCraft® II bajnokságot rendez a HyperX® termékcsalád 10. születésnapja alkalmából. A játékra jelentkezőknek lehetőségük van arra, hogy a világszerte megrendezett online versenyek során bejussanak az élő döntőkbe, amelyekre januárban Las Vegasban, az International CES 2013 esemény keretében kerül majd sor. A legjobb tizenhat között nyolc meghívott profi játékos is megmérkőzik majd az első négy helyezettnek járó, összesen 15 000 dollár ért

A Kingston Technology Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc. ingyenes online StarCraft® II bajnokságot rendez a HyperX® termékcsalád 10. születésnapja alkalmából. A játékra jelentkezőknek lehetőségük van arra, hogy a világszerte megrendezett online versenyek során bejussanak az élő döntőkbe, amelyekre januárban Las Vegasban, az International CES 2013 esemény keretében kerül majd sor. A legjobb tizenhat között nyolc meghívott profi játékos is megmérkőzik majd az első négy helyezettnek járó, összesen 15 000 dollár értékű pénznyereményért, illetve az első HyperX bajnoki címért.

 

A bajnokságra bárki regisztrálhat 2012. szeptember 27-ig, nevezési díj nélkül. Az online verseny 2012. október 1. és november 30. között, az élő döntő január 7-én és 8-án zajlik majd. Az első helyezett, egyben a HyperX bajnoki cím tulajdonosa 7000 USD, a második 4500 USD, a harmadik 2500 USD, a negyedik helyezett pedig 1000 USD jutalomban részesül.

 

„A Kingston® HyperX-termékek 2002 óta jelentenek ideális választást a játékosoknak, számítógép-megszállottaknak, tuningolóknak és rendszerépítőknek. A HyperX család fennállása óta támogatjuk a játékipart, ahogy a játékipar is bennünket. A StarCraft® II bajnoksággal olyan szórakoztató eseményt kívánunk létrehozni, amely felhasználóink számára kiváló lehetőséget nyújt, hogy izgalmas csatákat vívjanak egymással, és értékes díjakat nyerjenek" – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

 

A versenyre vonatkozó feltételekkel, szabályokkal, a bajnokság felépítésével, a térképekkel és a díjakkal kapcsolatos további információkért kattints ide.

 

 

 

 

Keresd fel a Kingstont az alábbi helyeken:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope

Twitter: http://twitter.com/#!/kingstontech

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston

Flickr: http://www.flickr.com/photos/kingstontechnologyemea/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük