2023.február.03. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Sikeres a Pannon játszótér-felújítási programja

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/6764"><img class="image thumbnail" src="/files/images/jatszoter1.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span>  <p>Összességében közel negyvenmillió forinttal és több ezer órányi kétkezi munkával segítettek a pannonosok hazánk húsz településén régi játszóterek felújításában és újak kialakításában az idén. </p><p> 

jatszoter1.thumbnail 

Összességében közel negyvenmillió forinttal és több ezer órányi kétkezi munkával segítettek a pannonosok hazánk húsz településén régi játszóterek felújításában és újak kialakításában az idén.

 

jatszoter1.thumbnail 

Összességében közel negyvenmillió forinttal és több ezer órányi kétkezi munkával segítettek a pannonosok hazánk húsz településén régi játszóterek felújításában és újak kialakításában az idén.

 

Legkésőbb 2009 januárjáig kötelező az Európai Unió követelményeinek megfelelő játszótér kialakítása, ehhez azonban nem minden településnek van pénze, ezért nagy segítség a Pannon adománya. A mobilszolgáltató tavaly indult játszótér-felújítási programja nem várt sikert hozott a települések és a dolgozók körében is, így a Pannon a következő évben is tervezi ilyen különleges csapatépítő programok szervezését.

jatszoter2.thumbnailHévízgyörk, Csopak, Szomor, Szomolya, Újszász, Mezőkövesd, Szentlőrinckáta, Kutasó, Bonnya, Eger, Balatonkenese, Héreg, Érd, Szomor, Diósjenő, Kalocsa, Sirok, Gyulafirátót, valamint Ivád településeken építettek a Pannon dolgozói játszótereket, Karácsondon pedig az autista major felépítésében segítettek.

A játszóterek felújítása egyben a dolgozók újszerű csapatépítő programja is, mely egész napos fizikai munkával jár. „Többet kaptunk, mint amennyit adtunk" – fogalmazott a Pannon egyik dolgozója, miután az egri szellemi fogyatékos gyermekek bentlakásos iskolájában átadták a játszóteret a nap végén, és az intézet lakói megható műsorral köszönték meg munkájukat.

A Pannon vállalati felelősségvállalásának fontos része, hogy a munkatársait bevonja közösségi munkába.  „A Pannon igyekszik így is megmutatni, hogy üzleti működésének szerves része a társadalmi és környezeti szempontok beépítése" – mondta  Dr. Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és információs igazgatója.

jatszoter3.thumbnailIdén a Pannon tulajdonosa, a Telenor lett a Dow Jones Sustainability Index (DJSI) legjobban teljesítő mobilszolgáltató vállalata, mely a leányvállalat Pannon fenntarthatósági teljesítményét is elismeri. A mobilszolgáltató idén a nemzetközi HR-kultúra legrangosabb elismerését, az Investor In People-díjat is újra elnyerte.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.