2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

“Trojan Checkmark” tanúsítvány a VirusBuster Professionalnak

2 perc olvasás
<p>  <span class="inline left"><a href="/node/3083"><img class="image thumbnail" src="/files/images/virusbuster.thumbnail.jpg" border="0" alt="Virusbuster" title="Virusbuster" width="100" height="24" /></a></span>A VirusBuster Professional, az informatikai biztonsági megoldások magyar specialistájának vezetõ terméke megkapta a világszerte elismert gyártófüggetlen minõsítõ szervezet, a West Coast Labs "Trojan Checkmark" tanúsítványát.</p><p>

  virusbusterA VirusBuster Professional, az informatikai biztonsági megoldások magyar specialistájának vezetõ terméke megkapta a világszerte elismert gyártófüggetlen minõsítõ szervezet, a West Coast Labs "Trojan Checkmark" tanúsítványát.

  virusbusterA VirusBuster Professional, az informatikai biztonsági megoldások magyar specialistájának vezetõ terméke megkapta a világszerte elismert gyártófüggetlen minõsítõ szervezet, a West Coast Labs "Trojan Checkmark" tanúsítványát.

Minden kontinensen a legjobb informatikai biztonsági minõsítési rendszerek között tartják számon a nagy-britanniai központú West Coast Labs (http://www.westcoastlabs.org/) "Checkmark" tesztjeit, illetve a hozzájuk kapcsolódó tanúsítványokat. A "Checkmark" név a minõség szinonimájává vált ezen a nagy szaktudást igénylõ területen.

Több kategóriában végzik a teszteket, ám a tanúsítás mindig a technológiai fejlõdést folyamatosan követõ de facto szabványok szerint történik. Ahhoz, hogy egy termék elnyerje a "Trojan Checkmark" minõsítést, minden trójait ki kell mutatnia a West Coast Labs naprakészen tartott teszthalmazában, ugyanakkor egyetlen hamis riasztást sem szabad adnia a szervezet erre a célra kidolgozott tesztje során.

Most a VirusBuster vezetõ antivírus terméke, a VirusBuster Professional sikerrel vette ezt a nehéz akadályt a Windows XP Professional platformon, s ezzel kiérdemelte a "Trojan Checkmark" tanúsítványt.

A több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezõ, kizárólag magyar tulajdonú VirusBuster Kft. (http://www.virusbuster.hu/) 1997 óta nyújt teljes körû vírusvédelmi és biztonságtechnikai megoldásokat a magyar és a külföldi piac számára. Számos magyar és nemzetközi független teszten kaptak kitûnõ minõsítést a kft. termékei. Zászlóshajó szoftvere, a VirusBuster Professional több alkalommal szerezte meg a "Virus Bulletin 100%" díjat, a "Checkmark Anti-Virus Level One" és "CheckVir" elismerést, valamint az ICSA Labs nagy nemzetközi presztízsû "Desktop/Server Anti-Virus Detection" minõsítését, 2007-ben pedig elnyerte az ICSA Labs "Desktop/Server Anti-Virus Cleaning" tanúsítványát is.

A VirusBuster világszerte elismert szakemberei rendszeres elõadói hazai és nemzetközi konferenciáknak. A kft. 2003-ban elnyerte az "Év innovatív üzleti megoldása" díjat, 2004-ben az "IT Reménység" díjat. Két ízben is megkapta a cég az Informatikai Vállalkozások Szövetségétõl (az IVSZ-tõl) a "Minõsített Szoftver Exportõr" címet, s 2005-ben megszerezte az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minõségirányítási tanúsítványt.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.