2022.október.07. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Újabb nemzetközi elismerést kapott hazánk legnépszerűbb internetes kereskedelmi oldala.

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/8014"><img class="image preview" src="/files/images/vateralogo.gif" border="0" alt="www.vatera.hu" title="www.vatera.hu" width="123" height="79" /></a><span style="width: 121px" class="caption"><strong>www.vatera.hu</strong></span></span> <p>A Red Herring médiacég bejelentette, hogy a Vatera.hu Kft., Magyarország legnagyobb aukciós piactere is szerepel az EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) 100 legjobb technológiai magáncégét jutalmazó Red Herring 100 Europe díj döntősei között.</p><p>

 www.vatera.huwww.vatera.hu

A Red Herring médiacég bejelentette, hogy a Vatera.hu Kft., Magyarország legnagyobb aukciós piactere is szerepel az EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) 100 legjobb technológiai magáncégét jutalmazó Red Herring 100 Europe díj döntősei között.

 www.vatera.huwww.vatera.hu

A Red Herring médiacég bejelentette, hogy a Vatera.hu Kft., Magyarország legnagyobb aukciós piactere is szerepel az EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) 100 legjobb technológiai magáncégét jutalmazó Red Herring 100 Europe díj döntősei között.

        „Az idei lista igazán lenyűgöző. A beérkezett rekordmennyiségű jelölés is bizonyítja, hogy Európa vezető szerepre tör a globális technológiai szektorban" – mondta el a Red Herring főszerkesztője, Joel Dreyfuss. „A térség technológiai cégeinek és vállalkozóinak kivételes eredményei jól érzékeltetik, milyen gyorsan halad az európai innovációs ökoszisztéma kiépülése."

        A legjobb magáncégek listájának összeállításával a Red Herring immár hagyományosan, évről évre azonosítja az új és innovatív technológiai vállalatokat és vállalkozókat. Így figyeltek fel például a Red Herring szerkesztői már sikerük hajnalán a Google, az eBay és a Skype cégekre, mint a mindennapi élet és munkavégzés gyökeres átalakítására képes, ígéretes vállalkozásokra.

        A Red Herring szerkesztősége az idén több száz magáncéget vetett alá szigorú értékelésnek pénzügyi mutatók és különféle szubjektív kritériumok (pl. a cégvezetés színvonala, a stratégia megvalósítása és a kutatás-fejlesztés iránti elkötelezettség) alapján.

            A Red Herring globális médiacég több fórumot kínál a világ vezető technológiai innovátorai, kockázati tőkebefektetői és üzleti döntéshozói számára: élvonalbeli innovációs magazint ad ki, napi rendszerességű online technológiai hírszolgálatot tart fenn, technológiai hírleveleket terjeszt és nagyszabású rendezvényeket szervez a technológia világának vezetői számára a világ különböző pontjain. A Red Herring a globális innovációs gazdaság „bennfenteseként" egyedülálló információkkal szolgál a gazdaság motorját hajtó, új technológiákról.

 http://www.redherring.com/.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.