2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Pannon: 5 perc után nulla forintos percdíj hálózaton belül

2 perc olvasás
<p align="justify"><span class="inline left"><a href="/node/4643"></a></span><span class="inline left"><a href="/node/4643"><img class="image preview" src="/files/images/pannon_bekapcs.gif" border="0" alt="www.pannon.hu" title="www.pannon.hu" width="88" height="81" /></a><span style="width: 126px" class="caption"><strong><a href="http://www.pannon.hu/">www.pannon.hu</a> </strong></span></span>A Pannon 2008. május 5-től új akcióval jelentkezik. Az új akcióban résztvevő minden Pannon ügyfél - legyen lakossági vagy üzleti előfizető - az 5. perc után 0 Ft-ért beszélhet.</p><p align="justify">

www.pannon.huwww.pannon.hu A Pannon 2008. május 5-től új akcióval jelentkezik. Az új akcióban résztvevő minden Pannon ügyfél – legyen lakossági vagy üzleti előfizető – az 5. perc után 0 Ft-ért beszélhet.

www.pannon.huwww.pannon.hu A Pannon 2008. május 5-től új akcióval jelentkezik. Az új akcióban résztvevő minden Pannon ügyfél – legyen lakossági vagy üzleti előfizető – az 5. perc után 0 Ft-ért beszélhet.

Az 5. perc után 0 Ft szolgáltatás méltán népszerű a Pannon ügyfelei körében, hiszen ezzel a hosszan tartó beszélgetések igazi szabadságát élvezhetik mindazok, aki igénybe veszik ezt a szolgáltatást.

A szolgáltatás használóinak a Pannon a  hálózaton belüli hívásokért  az első öt percben a hívás hosszának megfelelő, – akár kedvezményekkel csökkentett – percdíjjal számított összeget, míg az öt perc feletti részért 0 Ft-ot számláz ki. A szolgáltatás nyújtotta kedvezmény 590 forintos havidíjért minden hálózaton belüli, legfeljebb 60 perces hívásra vonatkozik. Azoknak az ügyfeleknek, akik a promóciós időszak alatt a szolgáltatásra regisztrálnak, a csomag havidíját a Pannon egész évre elengedi.

A kedvezményes csomag igénybevételéhez szükséges regisztrációt, a 1741-es számon, Pannon üzletekben vagy a PannOnline-on lehet megtenni. A csomagot igénybe vehetik új és meglévő, valamit lakossági és üzleti ügyfeleik is. A promóciós ajánlat 2008. május 5-től december 31-ig érvényes. Lakossági előfizetőik számára december 31. után az ÁSZF szerinti díjak érvényesek.

http://www.pannon.hu/egyeni/tarifak/kedvezmenyek/5percutan0/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.