2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Taxitelly – Hírek és egyéb hasznos információk a taxiban a Vodafone szélessávú Internet segítségével

3 perc olvasás
<em><span class="inline left"><a href="/node/12750"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Taxitelly%20kép_kicsi.thumbnail.JPG" border="0" alt="Taxitelly" title="Taxitelly" width="100" height="75" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Taxitelly</strong></span></span>Taxitelly néven egyedülálló hirdetési felület jelenik meg a magyarországi piacon. A taxiban elhelyezett elektronikus, érintõképernyõs felületen a hirdetések mellett híreket, programokat, látnivalókat és egyéb hasznos információkat is olvashatnak az utasok. A reklámfelület a magyar mellett kezdetben angol, késõbb német nyelven is olvasható. <br /></em>

taxitellyTaxitellyTaxitelly néven egyedülálló hirdetési felület jelenik meg a magyarországi piacon. A taxiban elhelyezett elektronikus, érintõképernyõs felületen a hirdetések mellett híreket, programokat, látnivalókat és egyéb hasznos információkat is olvashatnak az utasok. A reklámfelület a magyar mellett kezdetben angol, késõbb német nyelven is olvasható.

taxitellyTaxitellyTaxitelly néven egyedülálló hirdetési felület jelenik meg a magyarországi piacon. A taxiban elhelyezett elektronikus, érintõképernyõs felületen a hirdetések mellett híreket, programokat, látnivalókat és egyéb hasznos információkat is olvashatnak az utasok. A reklámfelület a magyar mellett kezdetben angol, késõbb német nyelven is olvasható.

 

Magyarországon teljesen új hirdetési lehetõséggel jelentkezik a Taxitelly. A budapesti taxik jobb elsõ ülésének fejtámlájában elhelyezett LCD kijelzõn keresztül meghatározott adattartalmú hirdetési megjelenést biztosít a vállalat hirdetõi részére. Az LCD kijelzõn keresztül a taxi utasai a különbözõ menükben és almenükben interaktív módon böngészhetnek – többek között hírek, idõjárás, programok, látnivalók is olvashatók lesznek a felületen. Az új reklámfelület nemcsak magyar, hanem angol, majd a késõbbiekben német nyelven is olvasható lesz.

 

A vállalat a taxiban kihelyezett mini számítógépekre szélessávú mobil internet (HSDPA) hálózaton keresztül tölti fel és frissíti a megjelenítésre szánt anyagokat, vagy akár az egész felületet. A szolgáltatás a Vodafone intenzív ütemben bõvülõ HSDPA hálózatának és mobil eszközeinek segítségével teszi lehetõvé, hogy a központi szerverrõl az információk biztosan eljussanak a taxi utasaihoz. A Vodafone és a Taxitelly együttmûködése jól szemlélteti, hogy a Vodafone szélessávú internet szolgáltatása immár nem csak a hagyományos böngészési és letöltési funkciókat fedi le, hanem ipari alkalmazások által generált adatátviteli igények kielégítésére is kiválóan alkalmas. 
 

A hirdetések mellett a legfrissebb hírek, programok, látnivalók és hasznos információk is olvashatók lesznek. Az MTI hírügynökség hírei kétóránként frissülnek, a kulturális és egyéb programokat szintén folyamatosan frissítik, így az utasok valóban naprakész információkat szerezhetnek utazás közben.

 

A Taxitelly hirdetési felület menüi és almenüi a következõk:

§  Hírek / Belföld, Külföld, Gazdaság, Magazin, Sport

§  Turizmus / Szállás, Programok, Éttermek, Wellness, Utazás

§  Szórakozás / Éjszaka, Mozi, Pub, Játék, Casino

§  Otthon / Ingatlan, Lakberendezés, Kert, Barkács, Uszodatechnika

§  Szolgáltatás / Bank, Biztonság, Egészség-fitness, Bérlés, Vásárlás

§  Autó-motor / Tesztek, Szalonok, Újdonságok, Szerviz, Alkatrész

§  Vodafone

§  MTI Aréna / Aktuális, Forma 1, Foci, Tenisz, Olimpia

 

A mai naptól induló új szolgáltatás sikerességét, a hardware-elemek alkalmasságát és a program használhatóságát 40 City-taxiban teszteli a társaság a következõ 1 hónapban, június 7-ig. A sikeres tesztidõszak után június közepétõl megkezdõdik a szolgáltatás kiterjesztése, az év végéig várhatóan közel 1000, 2009 év végéig pedig 2500 autóba szerelik be az új, érintõképernyõs hirdetési felületeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.