2023.március.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Magyarországon is gyártó Apollo Vredestein gyár termékeit választotta a Volkswagen, a SEAT és a Ford

2 perc olvasás

apollo_factory_2_1.jpgA vállalat prémium márkája, a Vredestein abroncsait szerelik fel ezután az új Volkswagen Polo, SEAT IBIZA és Ford EcoSport modellekre. A Gyöngyöshalászon áprilisban megnyílt gumiabroncs gyár is komoly szerepet kap abban a folyamatban, amellyel az Apollo Tyres megkezdi a beszállítást a csúcsminőségű autókhoz.

 

A legmodernebb technológiával felszerelt magyar Apollo Tyres gyár több száz embert foglalkoztat és zöldmezős beruházásként épült fel Gyöngyös mellett. A cégnek további csúcstechnológiájú gyárai vannak Indiában és Hollandiában. A mostani, három autómárkára koncentráló bejelentés mögött az a nagyobb volumenű elhatározás áll, hogy az Apollo Tyres már nem csak az európai cseregumi piacra fókuszál, hanem közvetlenül a személygépkocsi gyártóknak szállított (OE) abroncsaival is megkezdi terjeszkedését. Ez a döntés pedig a magyar üzemre is hatással lesz, hiszen itt is gyártanak Vredestein abroncsokat az Apollo márka mellett.

“Szeretnék gratulálni a csapatomnak, amely fáradhatatlanul azon dolgozott, hogy megszerezzük az Európában szükséges OE engedélyeket” – kommentálta a hírt Neeraj Kanwar, az Apollo Tyres alelnöke és ügyvezető igazgatója. “Azzal, hogy a Vredestein bekapcsolódott a világ olyan vezető autógyárainak ellátási láncába, mint a Volkswagen, Ford vagy a SEAT, egy nagyon fontos úton indult el az európai gyártókkal. Ezek voltak az elsők, de még további OE minősítésekre számítunk a személygépkocsi abroncsainkra. Ezek a minősítések bizonyítékul szolgálnak termékeink magas színvonalára, az első osztályú dizájnra.”

A Volkswagen Polo tulajdonosok dinamikus és kényelmes vezetési élményt fognak megtapasztalni a Vredestein Snowtrac 5 (téli gumi), vagy a Quatrac 5 (négy évszakos gumi) révén. A SEAT Ibiza tartozékainak része lesz a Vredestein Sportrac 5 és a Quatrac 5, míg a Ford Ecosport Vredestein Sportrac5 abroncsokkal lesz felszerelve.

Az Apollo Tyres célul tűzte ki, hogy nem csupán a gyári szerelésű abroncsok piaca felé fordul, hanem ezt a folyamatot fel is gyorsítja.

EZ IS ÉRDEKELHETI

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.